Dag van de mantelzorger

Op 10 november is het de dag van de Mantelzorger en deze dag willen wij graag zoveel mogelijk mantelzorgers in ons verzorgingsgebied in het zonnetje zetten! Onderaan deze pagina vind je de genomineerde mantelzorgers.

 

Zorgen doen we samen!

De mantelzorgers zien het vaak als ‘gewoon’ wat ze doen, maar dat is het niet! Vivent kan de zorg voor haar cliënten niet alleen. Naast onze zorgprofessionals zijn vrijwilligers, ketenpartners, leveranciers en zeker ook mantelzorgers heel belangrijk. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn/haar stukje zorg, zodat we allemaal het beste uit de dag halen! Op 10 november willen we daarom de mantelzorgers in het zonnetje zetten.

Waarom deze extra aandacht?

In de zorg zien we dat de mantelzorger een steeds zwaardere taak krijgt. Vandaar dat we in het werkgebied van Vivent (gemeenten Boxtel, Haaren, ‘s-Hertogenbosch, Meierijstad, Sint-Michielsgestel, Vught en Vlijmen) deze mensen extra aandacht willen geven op de dag van de mantelzorger.

Maak kans op een VIP arrangement!

De mantelzorgers staan er niet alleen voor! Op zaterdag 2 november hebben we in de ochtend 50 VIP arrangementen en in de middag 50 VIP arrangementen voor mantelzorgers gereserveerd. Tijdens deze speciale Vivent Langer Thuis dag. Geef je mantelzorger op en hij/zij maakt kans op een van deze arrangementen.

Bekijk het VIP arrangement

In samenwerking met:

Nieuws

Burgemeester Mikkers loopt mee met gespecialiseerd verpleegkundigen van Vivent

Op 15 augustus liep Burgemeester Mikkers van ’s-Hertogenbosch een ochtend mee met de gespecialiseerd verpleegkundigen van Vivent. “Ik realiseer me hierdoor weer eens extra hoe complex de zorg kan zijn.”

Lees verder Alle nieuwsberichten

Volg ons op