Dag van de mantelzorger

Op 10 november is het de dag van de Mantelzorger en deze dag willen wij graag zoveel mogelijk mantelzorgers in ons verzorgingsgebied in het zonnetje zetten! Onderaan deze pagina vind je de genomineerde mantelzorgers.

 

Zorgen doen we samen!

De mantelzorgers zien het vaak als ‘gewoon’ wat ze doen, maar dat is het niet! Vivent kan de zorg voor haar cliënten niet alleen. Naast onze zorgprofessionals zijn vrijwilligers, ketenpartners, leveranciers en zeker ook mantelzorgers heel belangrijk. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn/haar stukje zorg, zodat we allemaal het beste uit de dag halen! Op 10 november willen we daarom de mantelzorgers in het zonnetje zetten.

Dankjewel!

We hebben ontzéttend veel nominaties van mantelzorgers mogen ontvangen. Jonge mantelzorgers, iets oudere mantelzorgers, mantelzorgers binnen de familie of juist binnen een buurtschap. Dankjewel voor het nomineren van deze kanjers, die we op 10 november in het zonnetje zetten. Zij verdienen immers het grootste woord van dank!

Dankjewel!

Waarom een verkiezing?

In de zorg zien we dat de mantelzorger een steeds zwaardere taak krijgt. Vandaar dat we in het werkgebied van Vivent (gemeenten Boxtel, Haaren, ‘s-Hertogenbosch, Meierijstad, Sint-Michielsgestel, Vught en Vlijmen) deze mensen extra aandacht willen geven met de Mantelzorger van het jaar verkiezing.

Wat kan men winnen?

De mantelzorgers zien het vaak als ‘gewoon’ wat ze doen, maar dat is het niet! Daarom worden alle volledig aangemelde mantelzorgers op 10 november met een cadeautje verrast. Daarnaast hebben we samen met de leveranciers van de Viventpas gekeken hoe we een aantal van deze mensen (via loting) extra aandacht kunnen geven en ze een momentje kunnen verwennen.

Bekijk alle prijzen

Volg ons op