Dag van de Mantelzorger

Op 10 november is het de Dag van de Mantelzorger. Op deze dag willen wij graag zoveel mogelijk mantelzorgers in ons verzorgingsgebied extra aandacht geven! Onderaan deze pagina vind je de genomineerde mantelzorgers.

 

Zorgen doen we samen!

De mantelzorgers zien het vaak als ‘gewoon’ wat ze doen, maar dat is het niet! Vivent kan de zorg voor haar cliënten niet alleen. Naast onze zorgprofessionals zijn vrijwilligers, ketenpartners, leveranciers en zeker ook mantelzorgers heel belangrijk. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn/haar stukje zorg, zodat we allemaal het beste uit de dag halen! Op 10 november willen we daarom deze mantelzorgers extra aandacht geven tijdens de Dag van de Mantelzorger.

Waarom deze extra aandacht?

In de zorg zien we dat de mantelzorger een steeds zwaardere taak krijgt. Vandaar dat we in het werkgebied van Vivent (gemeenten Boxtel, Haaren, ‘s-Hertogenbosch, Meierijstad, Sint-Michielsgestel, Vught en Heusden) deze mensen extra aandacht willen geven op de Dag van de Mantelzorger.

Maak ook kans op een VIP arrangement!

Naast de mantelzorgers extra aandacht geven, hebben we ook nog de mogelijkheid op het winnen van een VIP-arrangement! Op zaterdag 2 november hebben we op de Vivent Langer Thuis ledendag in de ochtend 50 VIP arrangementen en in middag 50 VIP-arrangementen voor mantelzorgers gereserveerd. Geef je mantelzorger op en laat hem/haar kans maken op een van deze arrangementen.

Bekijk het VIP-arrangement

In samenwerking met:

Volg ons op