Dagbesteding Tuinderij de Es

Bij Zorgtuinderij de Es kunnen deelnemers genieten van het goede dat de natuur en de biologische tuinbouw te bieden hebben. In een parkachtige tuinderij met houten kas en brede graspaden kunnen deelnemers meewerken. De activiteiten die iemand op gaat pakken hangen af van zijn wensen en behoeften. Van een paadje schoffelen tot de kippen voeren. Ook genieten van de zon op de veranda of in de kas is een optie. Voor een goede dagbesteding werkt Vivent met de Es samen. 

Goede maaltijd met producten uit eigen tuin

Tuinderij de Es beschikt over een comfortabele ruimte met een goede keuken. Voor de lunch wordt een warme maaltijd geserveerd, uiteraard zo veel mogelijk met ingrediënten uit eigen tuin. Naast kleine klusjes in de tuin kunnen deelnemers ook meehelpen met het voorbereiden van de maaltijd. 

Vakmanschap en professionele begeleiding

Op de tuinderij wordt al 35 jaar biologische groente geteeld. Vanaf 2001 is het ook een zorgtuinderij met het kwaliteitskeurmerk van de Federatie Landbouw en Zorg. Er is professionele begeleiding voor de deelnemers. Aandacht, duurzaamheid en goed eten zijn belangrijke kernwaarden van de zorgtuinderij. 

Wanneer kunt u bij Tuinderij de Es terecht? 

Van dinsdag t/m vrijdag kunt u voor dagbesteding bij Tuinderij de Es terecht. 

Contact Tuinderij de Es 

Tuinderij de Es, Bart Pijnenburg: 06 - 22 13 72 39 of bart@tuindees.nl

Ook interessant voor u