Mantelzorgers Platform Caren

Caren: online platform voor cliënten en mantelzorgers

Uit cliënt onderzoek is gebleken dat u  en uw mantelzorgers een goede communicatie in korte lijnen met onze medewerkers erg belangrijk vinden. Wij zijn dit van harte met u eens. Bij goede samenwerking is het immers noodzakelijk dat we elkaar goed op de hoogte houden. Dat kan natuurlijk op vele manieren: persoonlijk, telefonisch, per mail. Daarnaast bieden we u het online platform Caren.

Houd uw familie op de hoogte

Uw familieleden, mantelzorgers of andere mensen die voor u belangrijk zijn, willen graag op de hoogte  blijven van uw gezondheid, door wie u behandeld wordt en wanneer er wat voor u op de agenda staat. Dat kunt u ze natuurlijk zelf vertellen, maar soms is het handiger als zij dit ergens kunnen opzoeken. Zo blijven ook familieleden die wat verder weg wonen goed op de hoogte van uw welzijn. Dat kan op een heel eenvoudige manier: met Caren.

Online platform voor u en uw familie

Caren is een online platform. Dat betekent dat u dit programma kunt bereiken via een speciale website op de computer. Caren maakt het makkelijker om zorg te regelen, informatie te delen en afspraken te maken. Op Caren kunt u uw agenda inzichtelijk maken, communiceren met de zorgmedewerkers en informatie uitwisselen met uw familie en mantelzorgers.

Beveiliging

Caren is natuurlijk goed beveiligd, want u wilt niet dat iedereen zomaar kan zien hoe het met uw gezondheid gesteld is. Bovendien bepaalt u zelf wie u toegang geeft tot uw informatie. Ook kunt u zelf aangeven welke informatie er voor wie zichtbaar is. Zo vindt u het misschien handig als uw buurvrouw weet hoe uw agenda eruit ziet, maar wilt u niet dat zij weet hoe hoog uw bloeddruk vanmorgen was. Uw zoon of dochter mag dat misschien weer wel weten.

Hoe werkt het?

Wilt u gebruikmaken van Caren? Dan kunt u dit aangeven bij uw Vivent Contactpersoon. Die kan u extra uitleg geven. Daarbij krijgt u dan ook een eigen inlogcode. U vult de code in op de website http://vivent.carenzorgt.nl en kunt meteen gebruikmaken van het programma. Natuurlijk ontvangt u ook een handleiding waarin u stap voor stap leest hoe het werkt.

Vragen?

Heeft u meer technische  vragen over Caren of over hoe het werkt? Dan kunt u deze stellen aan de Helpdesk van Vivent. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 -17.00 uur op  telefoonnummer 088 - 163 7010.

 

Kosten

Vivent biedt u Caren als gratisservice aan. We denken dat het voor  alle betrokkenen een handig hulpmiddel is om uw zorg zo goed mogelijk af te stemmen.