Leren bij Vivent

Medewerkers van Vivent zijn authentiek en sociaal, bewegen goed in de groep, hechten aan én investeren in de goede verstandhouding.

Hiet zijn zorgmensen die zó betrokken zijn, dat de zorg natuurlijk voelt. Medewerkers van Vivent verbinden zich met zorg. Dat zit in hun hart en aard.

Daarnaast blijven zij zich verdiepen in hun vakgebied. Zo behouden en verbeteren wij de kwaliteit van onze zorg.

Vivent Leercentrum

Vivent wil iedereen zichzelf laten zijn. Je staat zelf aan het roer, als professional regel je zelf de uitvoering van jouw persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor kom je in je kracht te staan en kun jij gemotiveerd onze cliënt verzorgen. Vitaliteit en inzetbaarheid is hierbij van groot belang.

Als professional beheer je zelf je bekwaamheid op je eigen vakgebied, bijvoorbeeld voorbehouden risicovolle handelingen, BHV etcetera. Jij bent zelf verantwoordelijk.
Met Mijn Leerportaal krijg je direct jouw overzicht van gevolgde scholing, opleidingsmogelijkheden op je vakgebied en e-learningmodules die bij je carrière passen.

Vivent ontwikkelcentrum

In ons ontwikkelcentrum besteden we aandacht aan onze medewerkers die met vragen zitten over hun loopbaanontwikkeling.
Zit ik hier nog op de juiste werkplek of heb ik meer in mijn mars of wil ik iets totaal anders? Onze coaches gaan samen met je aan de slag om het juiste antwoord te vinden.

Loop je in je huidige werksituatie tegen zaken aan? Maak deze bespreekbaar en samen gaan we kijken hoe we je hiermee kunnen helpen. Misschien met een training in het leercentrum of via een goede e-learning module.

Daarnaast kun je bij het leercentrum ook terecht met al je andere vragen over scholing. Doordat Vivent over een uitgebreid leercentrum beschikt worden er ook zeer veel interne trainingen, lezingen en themabijeenkomsten gehouden. Zo kun je gemakkelijk up-to-date blijven!

Vivent stage

Onze professionals hebben passie voor hun vak. Aandacht voor leerlingen en stagiaires is hierbij ook belangrijk. We moeten er samen voor zorgen dat er altijd betrokken, vakbekwame, passievolle zorgprofessionals zullen zijn!

In het leercentrum hebben we experts op het gebied van coachen van werkbegeleiders en procesbegeleiding van leerlingen en stagiaires.
Zij zorgen samen met de zorgprofessionals op de werkvloer voor de ideale begeleiding.

We hebben diverse stageplaatsten beschikbaar voor BOL niveau 1 t/m 4 en HBO op het gebied van:

  •  Zorg
  • Facilitair
  • Communicatie
  • P&O
  • ICT

Heb je nog vragen, stel deze dan aan één van de opleidingsfunctionarissen door te bellen naar 073 – 645 43 08 of stuur een e-mail naar administratieopleidingen@vivent.nl.