Nieuws en maatregelen Coronavirus

Lees hier het laatste nieuws van Vivent over de voorzorgsmaatregelen en versoepelingen in verband met het coronavirus.

Lees meer

Verpleeghuis bij niet aangeboren hersenletsel

Als het thuis niet meer gaat, dan biedt Vivent wonen met zorg in Vivent Mariaoord in Rosmalen. Onze zorgprofessionals op het gebied van NAH bekijken alle mogelijkheden van behandelen, wonen, zorg en welzijn met u. We betrekken hierbij uiteraard ook uw familie of gezin, want ook voor hen is het een grote verandering dat u niet meer thuis woont.

Afhankelijk van uw specifieke situatie kijken we welke afdeling in Vivent Mariaoord het beste bij u past. We beschikken over verschillende leefmilieus: stimulerend en begeleidend, en structurerend en begeleidend. Heeft u door uw hersenletsel last van veel wisselingen in uw stemming, met het verwerken van informatie en veranderingen in uw gedrag, die uw dagelijks leven beïnvloeden? Dan bieden we u de juiste leefomgeving op de woonunits van Sprokkelbosch. Als u zoveel mogelijk zelfstandig wilt en kunt blijven, dan past een kamer op ’t Ven beter bij u.

Onze zorgprofessionals beschikken allemaal over specifieke kennis over NAH. U kunt deelnemen aan de activiteiten op de afdeling en aan de activiteiten die elders binnen Vivent Mariaoord worden aangeboden.

Huisbezoek bij verhuizen naar verpleeghuis met NAH

Als er sprake is van verhuizen naar een woonzorgcentrum, komen we eerst bij u op huisbezoek. We bespreken uw hersenletsel, de gevolgen die dit voor u heeft en welke zaken u belangrijk vindt in uw verpleging, verzorging in behandeling. Zo kunnen we samen bepalen welke woonvorm het beste bij u past. Ook horen we graag welke interesses u heeft en welke activiteiten u graag uitvoert.

Download folder

Wilt u meer informatie over Vivent NAH?

Download folder

Nieuws

Rustig meedeinen op de golven van de dag

Riet van de Liefvoort (87) woont in Vivent Hof van Hintham: “De mensen zijn allemaal even aardig. Ik vind het fijn hier.”

Lees verder Alle nieuwsberichten

Volg ons op