Nieuws en voorzorgsmaatregelen Coronavirus

Vivent volgt de richtlijnen van het RIVM in het belang van de gezondheid van onze cliënten en onze medewerkers. Lees hier het laatste nieuws en de voorzorgsmaatregelen die we nemen.

Lees meer

2000 bossen bloemen voor cliënten van Vivent Thuiszorg

Vrijdag 10 april 2020

Wij vinden dat onze cliënten wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken in deze zware tijd. Dankzij de actie van de ouderenbond ANBO, samen met rapper Ali B en de sierteeltindustrie, konden onze vrijwilligers op Goede Vrijdag maar liefst 2000 bossen bloemen bezorgen bij onze cliënten in de thuiszorg. Een flinke logistieke uitdaging.

Een geslaagde actie

Trudis Baart, officemanager en coördinator van deze actie bij Vivent, toen zij hoorde over deze mogelijkheid: “Tjee wat een logistieke uitdaging, maar wat een prachtige actie. Deze moét slagen! Ik stroop mijn mouwen op en ga ervoor… Hoe leuk is dat: een paasboeket bij onze cliënten!”

Zowel vrijwilligers als personeel van Vivent zijn opgetrommeld om alle boeketten in één middag rond te brengen, uiteraard rekening houdend met de Coronamaatregelen én dus op gepaste afstand. Een dankbare cliënt in Vlijmen bij het ontvangen van de bloemen: “Ik ben heel blij met de actie en vind het erg leuk!”

Landelijk 150.000 bossen bloemen rondgebracht op goede vrijdag

De ANBO-actie is een landelijk succes. Ongeveer 150.000 thuiswonende ouderen ontvangen via hun thuiszorgorganisatie op Goede Vrijdag een bos bloemen.

Volg ons op