Nieuws en voorzorgsmaatregelen Coronavirus

Vivent volgt de richtlijnen van het RIVM in het belang van de gezondheid van onze cliënten en onze medewerkers. Lees hier het laatste nieuws en de voorzorgsmaatregelen die we nemen.

Lees meer

Bedankje van gemeente ‘s-Hertogenbosch

Vrijdag 10 juli 2020

Gemeente ‘s-Hertogenbosch bedankt zorgmedewerkers in hun gemeente voor hun inzet tijdens de coronacrisis. Vrijdag 10 juli overhandigde wethouder Mike van der Geld (D66) aan twee zorgmedewerkers van Vivent symbolisch de eerste horecavouchers in het bijzijn van Vivent bestuurder Peter Hoppener en Paul Hilgers, wijkmanager bij de gemeente. De overhandiging vond plaats bij woonzorgcentrum Vivent De Hooghe Clock in ’s-Hertogenbosch. De voucher is door het zorgpersoneel te besteden naar keuze in de horeca van ’s-Hertogenbosch.

Angela Oosterhoff, Woonzorgbegeleidster bij Vivent De Hooghe Clock, mocht de eerste voucher in ontvangst nemen van de wethouder. Angela heeft in de coronaperiode op een cohort afdeling gewerkt, waar zij enorm hard heeft gewerkt met ziel en zaligheid. Ook Bart van Bussel, helpende bij Vivent Hof van Hintham, mocht een voucher in ontvangst nemen: “Ontzettend dankbaar ben ik als hulpverlener, om een geschenk te krijgen voor de zware en heftige periode die wij samen met onze zorgvragers hebben meegemaakt. Het was niet makkelijk, voor ons en voor hen. Een mentale en fysieke gezondheid die op de proef werd gesteld. En we zijn er nog niet. Ik werk met trots bij Vivent en ik ben dan ook trots op mijn collega’s en andere mensen die in de zorg werken. Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen in deze moeilijke tijd. Bedankt voor deze attente actie, waarbij tevens ook nog de lokale horeca wordt ondersteund.”

Vivent is niet de enige zorgorganisatie die mee mag doen aan deze sympathieke actie. De actie is specifiek gericht op zorgmedewerkers werkzaam in ’s-Hertogenbosch bij ziekenhuizen, verpleeghuizen, thuiszorg of GGD. Ze hebben een beperkt aantal vouchers beschikbaar die zijn verdeeld over de diverse zorginstellingen. Vivent ontvangt in totaal zo’n 800 vouchers van de gemeente voor het zorgpersoneel dat werkzaam is in de gemeente ’s-Hertogenbosch.
De zorgdirectie van Vivent over de actie: “Wij ondersteunen deze actie van harte en zijn erg blij met dit initiatief van de gemeente.”

Volg ons op