Nieuws en maatregelen Coronavirus

Lees hier het laatste nieuws van Vivent over de voorzorgsmaatregelen en versoepelingen in verband met het coronavirus.

Lees meer

Een waardering van 8,4 voor Vivent Thuiszorg!

Dinsdag 27 oktober 2020

Het onafhankelijke onderzoeksbureau Qualizorg heeft een onderzoek gedaan naar de cliëntenervaringen en tevredenheid van Vivent onder de Wijkverpleging in 2020. Dit is een jaarlijks terugkerend onderzoek en wordt gedaan volgens landelijk vastgestelde ‘PREM’-vragen voor de wijkverpleging. Het cijfer dat dit onderzoek oplevert heet de PREM-score. Dit jaar behaalt Vivent Thuiszorg maar liefst een gemiddeld cijfer van 8.4. De vragenlijst is 350 keer ingevuld en had een hoog respons van 50%.

Een geweldig resultaat
Dit jaar hebben we te maken met corona, de vraag was of én hoe dat de PREM-score zou beïnvloeden, want de verpleging kon niet altijd onder gebruikelijke omstandigheden plaatsvinden. Echter, onze cliënten ervaarden volgens de PREM-meting dat ze op een warme en deskundige manier zijn behandeld tijdens de piek van de coronapandemie. Ze kregen veel aandacht van onze zorgverleners en persoonlijke aandacht is iets dat we bij Vivent enorm belangrijk vinden.

Ruud Tromp, divisiedirecteur Thuiszorg over de behaalde score: “In de piek van de coronapandemie ervaarden onze cliënten dat zij warme en deskundige aandacht kregen. Wat een geweldig resultaat en een heel groot compliment waard voor onze medewerkers!”

Volg ons op