Een waardering van 8,6 voor Vivent Thuiszorg!

Dinsdag 19 oktober 2021

Bij het jaarlijkse cliënttevredenheidsonderzoek waardeerden de cliënten Vivent Thuiszorg dit jaar met een 8,6! Daar zijn we heel trots op. We worden daarmee nog beter beoordeeld dan vorig jaar, toen we een hele mooie 8,4 mochten ontvangen.

Jaarlijks onderzoek

Het onderzoek naar de cliëntenervaringen en tevredenheid van Vivent onder de Wijkverpleging in 2021 is uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau Qualizorg. Dit is een jaarlijks terugkerend onderzoek en wordt gedaan volgens landelijk vastgestelde ‘PREM’-vragen voor de wijkverpleging. Het cijfer dat dit onderzoek oplevert heet de PREM-score. Dit jaar behaalt Vivent Thuiszorg dus maar liefst een gemiddeld cijfer van 8.6. Op de vraag of mensen ons zouden aanbevelen scoorden we een 9,8. De vragenlijst is 348 keer ingevuld en had een hoge respons van 49,7%.

Kijk hier voor een samenvatting van de waardering op de verschillende onderdelen.

Compliment

Vivent Thuiszorg ervaart deze mooie score als een heel groot compliment voor onze medewerkers. We blijven er alles aan doen om ook het komende jaar weer een prachtige waardering van onze cliënten te blijven krijgen.

Volg ons op