Feestelijke ontvangst Mantelzorgers

Vrijdag 16 november 2018

Op 10 november jl. was het De Dag van de Mantelzorger. Samen met VGZ hebben wij zoveel mogelijk mantelzorgers in ons verzorgingsgebied in het zonnetje willen zetten! Van september tot eind oktober konden mensen hun mantelzorgers nomineren op de website De Dag van de Mantelzorger. Dit heeft 150 mooie verhalen opgeleverd. In samenwerking met Bloemboetiek Fuchsia uit Berlicum hebben Vivent en VGZ alle genomineerden in de bloemetjes gezet.

Daar bleef het echter niet bij. Barrique, FeelGoodWellness en Beauty, Foodconnect, VGZ en Van der Valk Vught hadden nog extra cadeaus voor deze mooie campagne beschikbaar gesteld. Vivent bestuurder Carla Lasonder heeft de winnaars van de extra cadeaus op 15 november feestelijk ontvangen op het hoofdkantoor in Den Bosch. Daar hebben we ze nogmaals in het zonnetje gezet met een taartje, koffie en thee en uiteraard de gewonnen cadeaus. Alle aanwezige mantelzorgers gaven aan blij verrast te zijn afgelopen zaterdag. Niemand had in de gaten dat ze opgegeven waren door of hun partner, schoonzus of kind. Mooi om deze reacties te horen, want onze verrassing was dus mooi gelukt.

Kortom fijn om met hen even stil te laten staan bij wat ze voor een ander doen en betekenen. Zoals Pauline Lukassen van VGZ zo mooi verwoordde, “Respect!”

Volg ons op