Informatiebijeenkomst technologische hulpmiddelen Archief

Vivent gaat altijd uit van uw behoeften en wensen. Dit geldt natuurlijk ook voor nieuwe technologische toepassingen in de zorg. Deze hanteren we graag als ze u een meerwaarde kunnen bieden. Veel toepassingen van technologie in de zorg bieden onze cliënten meer vrijheid en regie. Vaak zijn ze goed inzetbaar om langer thuis te kunnen blijven wonen. Om deze wens te realiseren, ondersteunen wij u graag. Onze verzorgenden en verpleegkundigen kunnen u deskundig advies geven over technologische hulpmiddelen en hoe u deze bij u thuis of bij uw familielid kunt gebruiken. Er wordt altijd gekeken naar uw persoonlijke situatie en welke middelen daarin het meest opleveren voor u.

Informatiebijeenkomst tijdens eHealthweek 2018

Om u kennis te laten maken met diverse hulpmiddelen en mogelijkheden, presenteren wij tijdens de eHealthweek (20 januari t/m 26 januari 2018) enkele voorbeelden van toepassingen tijdens een informatiebijeenkomst in Schijndel. We gaan dan in op de mogelijkheden van leefstijlmonitoring, een automatische medicijndispenser, CarenZorgt, een hulpmiddel om zorg te organiseren, informatie te delen en taken te plannen en GPS (locatiebepaling buitenshuis), met of zonder  alarmering. Al deze middelen kunnen een waardevolle bijdrage leveren aan het verbeteren en comfortabeler maken van uw dagelijks leven thuis. Gebruik van technologische hulpmiddelen biedt ook voor mantelzorgers vaak een gerust gevoel. 

Waar, wanneer, hoe en wat? 

U bent van harte welkom op donderdag 25 januari a.s. van 14.00 - 16.30 uur in ‘t Spectrum, Steeg 9, 5482 WN Schijndel. Er is een doorlopend programma waarbij u kunt binnenlopen. Aan leden van de Viventpas en cliënten in Schijndel is een uitnodiging verstrekt, met daarbij een antwoordstrook. Aanmelden is fijn, maar niet noodzakelijk. Ook als u geen persoonlijke uitnodiging heeft ontvangen, bent u van harte welkom. De entree is vrij. Voor meer informatie belt u: 088 - 163 70 00.