Kerstlunch bij Vivent Dagbesteding Fysiofit in Vught Archief

Donderdag 21 december genoten deelnemers en een aantal genodigden van Fysiofit van een heerlijke Kerstlunch. Vivent Dagbesteding Fysiofit bestaat bijna een jaar en dit was een mooie aanleiding om samen met de initiatiefnemers terug te blikken op de samenwerking.
Vanuit de gemeente waren wethouder Saskia Heijboer en Netty Verhagen aanwezig, samen met Marjolein van Eggelen en Monique van Gerwen vanuit Vivent en Ivo Nota, eigenaar en initiatiefnemer Fysiofit samen met Peter en Karin (fysiotherapeuten Fysiofit).

 

Op 1 januari 2017 is de Vivent Dagbesteding Fysiofit Social club ontstaan. Eerst op twee dagen in de week, maar dat is al snel uitgebreid naar 3 dagen per week, dinsdag, donderdag en vrijdag. De samenwerking tussen de verschillende partijen werpt zeker zijn vruchten af.

Vanuit Cello is er ook een vrijwilliger die samen met de andere vrijwilligers het team helpen om de deelnemers te ondersteunen in de activiteiten, zoals bewegen en biljarten.

Om het vervoer in goede banen te leiden maken we gebruik van de Seniorenbus. Zo kunnen onze deelnemers enthousiast blijven bewegen bij deze Vivent Dagbesteding. Ook voor mensen die extra bewegen nodig hebben vanwege lichamelijke beperking is er een plekje bij Vivent Dagbesteding Fysiofit.