Nieuws en voorzorgsmaatregelen Coronavirus

Vivent volgt de richtlijnen van het RIVM in het belang van de gezondheid van onze cliënten en onze medewerkers. Lees hier het laatste nieuws en de voorzorgsmaatregelen die we nemen.

Lees meer

Mooie Kerst momenten

Bij Vivent halen we samen het beste uit de dag. Dat doen we dus niet alleen, maar samen met al onze collega’s, bewoners, cliënten, vrijwilligers én mantelzorgers. Dat levert Mooie Momenten op, die we graag delen. Dankzij déze Mooie Momenten haalden we samen het beste uit de dag.

Schik met bloemen bij Vivent Hof van Hintham

Onze bewoners hebben genoten van het bloemschikken, of zoals meneer het zelf zegt: “schik gehad met bloemen.”

Fijn om te zien hoe de bewoners hun eigen creativiteit erop loslaten.

Bij de één gaat dat automatisch (daar kunnen wij nog wat van leren) en een ander heeft weer wat hulp nodig.

De één vindt alle spulletjes mooi en prachtig en de ander wil alleen maar wat groene takjes. (“Die andere vieze dingen hoef ik er niet in hoor”).

Maar het was gezellig en onder het werkje hebben we heerlijk zitten kletsen.

Kerst-voorstelling ‘Het ultieme Kerst Gevoel met Marie Christien

De bewoners van De Hooghe Clock hebben voor de feestdagen kunnen genieten van een prachtig sfeervolle Kerst-voorstelling gebracht door Marie Christien. We werden meegenomen in een herkenbaar verhaal met muziek en beeld in een winters decor.

Bedankt Marie Christien, het was mooi.

Kerststukjes van de kleutergroep uit Rosmalen

De deelnemers van Dagbesteding Bij Elkaar kregen uit handen van directrice Frouke Boel van basisschool Campus aan de Lanen uit Rosmalen een kerststukje gemaakt door de kleuters van haar school. “Zo lief dat de kinderen aan onze deelnemers denken!”

Kerststukjes en bingo bij Vivent Donkenhof

Onze bewoners bij Vivent Donkenhof komen de feestdagen goed door. Ze hebben kerststukjes gemaakt en kerstbingo gespeeld met superleuke prijzen. “Och het staat zo prachtig op mijn kamer, zo gezellig!” “Heerlijk om weer eens te bingoën!” Natuurlijk onder genot van een heerlijk kerstkransje en warme chocomel met slagroom! We kijken nu al uit naar de kerstdagen!

Feestelijke decoratie bij afdeling Krommenhoek

Afdeling Krommenhoek op Vivent Mariaoord zat al vroeg uit te kijken naar de feestdagen. Om er extra van te genieten hebben zij de afdeling mooi versierd. “Wat een prachtige kerstbomen!”

Kerstweek op Vivent Donkenhof

Vivent Donkenhof organiseerde een hele kerstweek vol met leuke activiteiten. Zo is er onder andere geknutseld, zijn er saucijzenbroodjes gebakken en kwam het kinderdagverblijf Zoete Lieve Gerritje nog langs om te zwaaien en zelfgemaakte kerstkaarten rond te brengen. Als klap op de vuurpijl kwam ook de Kerstman met zijn vrouw op bezoek met een slee vol cadeautjes en muziek! ‘Oh, kijk dan wat mooi! Is dat echt jouw man?’ Inderdaad had Johenna haar man Bart gestrikt om de kerstman te zijn. Iedereen moest hier erg om lachen. Ook is er nog gedanst voor de ramen en alle cadeautjes zijn uitgepakt.

Bijzondere kerstactiviteit voor bewoners van Vivent De Hooghe Clock

Bij Vivent De Hooghe Clock is er dit jaar een bijzondere activiteit georganiseerd voor bewoners. Er is een kerststallenroute gemaakt, waarbij de Sint Jan de inspiratie vormde. Alle geëxposeerde kerststallen zijn gedoneerd aan het woonzorgcentrum.

DTV nieuws kwam op 22 december langs om deze activiteit op film vast te leggen en er een mooi artikel over te schrijven. Bekijk deze hier: De Hooghe Clock organiseert bijzondere kerstactiviteit

Volg ons op