Nieuws en voorzorgsmaatregelen Coronavirus

Vivent volgt de richtlijnen van het RIVM in het belang van de gezondheid van onze cliƫnten en onze medewerkers. Lees hier het laatste nieuws en de voorzorgsmaatregelen die we nemen.

Lees meer

Mooie Sinterklaas momenten

Bij Vivent halen we samen het beste uit de dag. Dat doen we dus niet alleen, maar samen met al onze collega’s, bewoners, cliënten, vrijwilligers én mantelzorgers. Dat levert Mooie Momenten op, die we graag delen. Dankzij déze Mooie Momenten haalden we samen het beste uit de dag.

Sint op bezoek bij Vivent Mariaoord

Op alle afdelingen bij Vivent Mariaoord is het Sinterklaasfeest op verschillende manieren gevierd. Op elke unit was er gezelligheid. Zo was er een Bingo, werden de hersens gekraakt met een Quiz, was er een heus Sinterklaasspel en dit alles uiteraard met heel wat lekkers. Natuurlijk had de Goedheiligman ook voor iedere bewoner een leuk cadeautje. Als klap op de vuurpijl werd het feest afgesloten met een feestelijke maaltijd. Dus de verjaardag van de Sint is weer goed gevierd. Dag Sinterklaasjeā€¦.daaag,daaaag, hopelijk tot volgend jaar!

Hoog bezoek bij Vivent Donkenhof

Op Vivent Donkenhof hadden we zaterdag 5 december hoog bezoek!! Sint en zijn pieten!! Voor de ramen werd er gedanst op muziek en een gedicht voorgelezen! Boven uit het raampje werden pepernoten gestrooid en cadeautjes gevangen. “Och wat is dit leuk!!, Ja gooi maar ik vang het wel!” Onze bewoonsters stonden al helemaal klaar om in actie te komen.

Sint en pieten bij Vivent Hof van Hintham

De Sint is met zijn 3 Pieten bij Vivent Hof van Hintham geweest. Vanwege de coronamaatregelen was hij er de hele dag, omdat de ontmoeting steeds maar een aantal bezoekers tegelijk kon ontvangen. Er was prachtige muziek van onze muzikant Sjef en we kregen koffie of thee met iets lekkers. We kregen pepernoten en er werden foto’s gemaakt. Helaas wel op afstand, maar het was toch allemaal mogelijk. Het was moeilijk om niet mee te zingen, dus de Pieten hadden in plaats van meezingen, een dansje ingestudeerd, wat we allemaal prachtig vonden! Ook heeft de Sint gedichtjes voorgelezen. We genoten allemaal van de geweldige dag.

Volg ons op