Mooie samenwerking in Vught

Woensdag 6 maart 2019

Esther Tetteroo is casemanager dementie van Vivent in de regio Vught-Boxtel. Daarnaast is ze als extern adviseur betrokken bij een landelijk programma om de dementiezorg te verbeteren; Dementiezorg voor elkaar.

Om de Dementiezorg te verbeteren is samenwerking nodig. In de gemeente Vught werken klantmanagers Wmo en casemanagers dementie samen om snel een indicatie voor dagbesteding te kunnen vaststellen bij cliënten met (beginnende) dementie. De cliënt staat hierbij centraal en wordt minder belast. Een win-win situatie. Deze werkwijze is uniek in Nederland. Een mooi voorbeeld van maatwerk, krachten bundelen en efficiënt werken.

https://www.dementiezorgvoorelkaar.nl/actueel/nieuws/aanvraag-dagbesteding-dementie/

Tanja van Oosten

Senior communicatie adviseur

Ik geef invulling aan de arbeidsmarkt- en wervingscommunicatie van Vivent. En verbeter het imago van Vivent als aantrekkelijke werkgever met als doel het werven, binden en boeien van werknemers.
De communicatie extern over het werken bij en Vivent als werkgever, interne communicatie naar medewerkers en vrijwilligers en daarnaast een aantal andere communicatieprojecten zoals de VrijwilligersAcademie 073, opzetten van Social Media en het mede opzetten van het mobiliteitscentrum en coachen van de medewerkers in gebruik Social Media binnen mobiliteit.

Volg ons op