Open dag tuinderij De Es Archief

In de tuinkamer van Tuin de Es in Haaren staat een hapje en een drankje klaar tijdens de open dag op 24 juni van 11.00 tot 15.00 uur. We willen iedereen uit de omgeving graag kennis laten maken met deze mooie vorm van dagbesteding voor mensen met of zonder geheugenproblemen. Een plek waar men elkaar kan ontmoeten, passende activiteiten worden gevonden voor u en waar u professioneel begeleid wordt.

Biologische tuin

In het mooie Haaren ligt Tuin de Es. Een biologische tuin gerund door Bart Pijnenburg, Daniella de Winter en hun medewerkers, vrijwilligers, stagiaires, deelnemers met psychiatrische klachten en sinds januari ook deelnemers met geheugenproblemen of deelnemers die graag anderen willen ontmoeten. 
Kortom een mooie mix van verschillende mensen die in de parkachtige omgeving met houten kas en brede graspaden een op maat gemaakte dagbesteding vinden.

Dagbesteding op maat

Voor iedereen kunnen we hier passende activiteiten vinden. Denk hierbij aan groenten inpakken/ompakken, afwegen kruiden, vegen, basilicum oppotten of meehelpen met het koken van de lunch met groente uit de tuin. Een kleinschalige dagbesteding voor ouderen met of zonder geheugenproblemen met veel individuele aandacht en ieder moment van de dag mooie ontmoetingen met anderen.

Kom kennis maken tijdens de open dag op 24 juni!

In de tuinkamer staat een hapje en een drankje voor u klaar en graag laten we zien wat de mogelijkheden zijn. U vindt ons op het adres; Eind 19c in Haaren.
Vivent dagbesteding Tuin de Es is van dinsdag t/m vrijdag open. Wij verzorgen diverse activiteiten die afgestemd zijn op uw wensen en mogelijkheden. Kunt u niet tijdens de open dag? Neem dan contact op met Bart Pijnenburg, 06-22 13 72 39 of bart@tuindees.nl of kom gewoon eens een dagje meedoen!