Nieuws en voorzorgsmaatregelen Coronavirus

Vivent volgt de richtlijnen van het RIVM in het belang van de gezondheid van onze cliƫnten en onze medewerkers. Lees hier het laatste nieuws en de voorzorgsmaatregelen die we nemen.

Lees meer

Nomineer de leukste, liefste of meest bijzondere thuiszorgmedewerker

Dinsdag 14 april 2020

Afgelopen vrijdag was er de succesvolle bloemenactie voor al onze cliënten in de thuiszorg.

Nu is er door de ANBO en Ali B een vervolgactie gestart om alle thuiszorgmedewerkers te laten weten dat we hun enorme inzet waarderen. Graag brengen we deze actie onder je aandacht en roepen je op om mee te doen!

Waardering voor de thuiszorgmedewerkers

Net als de zorgmedewerkers in verpleeghuizen en ziekenhuizen, doen ook de thuiszorgmedewerkers fantastisch werk. Alleen komt het werk van de thuiszorgmedewerkers niet of nauwelijks in het nieuws. Terwijl zij iedere dag opnieuw bij kwetsbare ouderen over de vloer komen en ook onder lastige omstandigheden hun werk doen. Bovendien zijn ze de steun en toeverlaat van veel eenzame ouderen; zij zijn vaak de enige op dit moment langskomen.

Kortom, zij doen geweldig werk in deze lastige tijd en verdienen daarvoor onze waardering! Daarom roepen rapper Ali B en ANBO iedereen op om de leukste, liefste of meest bijzondere thuiszorgmedewerker te nomineren. Dan zetten zij hen de komende weken in het zonnetje. Kijk voor meer informatie op de website van ANBO of om direct te nomineren: https://www.anbo.nl/hart-voor-de-thuiszorg.

Volg ons op