Nieuws en voorzorgsmaatregelen Coronavirus

Vivent volgt de richtlijnen van het RIVM in het belang van de gezondheid van onze cliƫnten en onze medewerkers. Lees hier het laatste nieuws en de voorzorgsmaatregelen die we nemen.

Lees meer

Vivent bestuurder Pieter Hermsen benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Maandag 26 april 2021

Vandaag is Vivent bestuurder Pieter Hermsen benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Hij is voorgedragen voor een Koninklijke Onderscheiding vanwege zijn uitzonderlijke bijdrage aan het verrijken van het leven van kwetsbare medeburgers, in het bijzonder van mensen met een verstandelijke beperking. Vivent feliciteert Pieter van harte met deze prachtige onderscheiding.

De benoeming heeft hij gekregen vanwege zijn verdiensten met een regionale, of zelfs landelijke, uitstraling en betekenis. In zijn langdurige loopbaan in de maatschappelijke zorg, heeft Pieter op verschillende manieren zijn bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de zorg. Niet alleen uit hoofde van zijn formele functies, maar ook vanuit zijn vrijwilligerswerk.


Hij werd vandaag verrast door burgemeester Bruls van zijn woonplaats Nijmegen, in het bijzijn van zijn vrouw en kinderen.
Via een online verbinding waren ook collega’s uit zijn eerdere werkkringen aanwezig, enkele leden van de Raad van Toezicht en het MT van Vivent.

Volg ons op