Vivent als eerste NOV keurmerk!

Woensdag 20 maart 2019

Vivent ontvangt als eerste organisatie in Den Bosch het NOV-keurmerk Vrijwillige Inzet: GOED GEREGELD! Vrijwilligerscoördinatoren Ria Kandelaars en Angela van den Heuvel mochten op 19 maart 2019 het certificaat in ontvangst nemen. Complimenten voor beide dames en collega vrijwilligerscoördinator Corrie van Son, alsmede aan de vrijwilligers en locatiemanagers die zich met veel enthousiasme hebben ingezet voor dit project.

Het keurmerk is een landelijke kwaliteitsonderscheiding die wordt uitgereikt aan organisaties en maatschappelijke instellingen die met vrijwilligers werken en aan de door NOV gestelde kwaliteitscriteria voldoen. Vivent kan met het NOV-keurmerk Vrijwillige Inzet: Goed Geregeld! aantonen dat het vrijwilligersbeleid in de organisatie goed is geregeld!

Vrijwilligers
De zorgprofessionals van Vivent krijgen bijna dagelijks hulp van een gemotiveerde groep van 800 vrijwilligers. Met hun tijd en aandacht kan Vivent haar cliënten iets extra’s bieden, zodat zij het beste uit hun dag kunnen halen. De zorg wordt immers nog beter mét de inzet van vrijwilligers.

U bent van onschatbare waarde!
Tijd is een kostbaar iets, maar een vriendelijk glimlachend gezicht is van onschatbare waarde voor de cliënten van Vivent. Weet u een lieve glimlach op waarde in te schatten? Heeft u een uurtje per week over? De cliënten van Vivent willen graag met u wandelen, koken, een praatje maken, creatief bezig zijn, de dierenweide verzorgen, sjoelen of biljarten.

Kijk eens naar de openstaande vrijwilligersvacatures. Kunt u niets vinden, maar wilt u wel iets voor een ander betekenen? Neem dan contact op met één van onze vrijwilligerscoördinatoren om uw mogelijkheden te bespreken!

Bekijk het filmpje van de uitreiking:

 

Volg ons op