Vivent-Medicura zorgwinkel

Vivent heeft in 2017 samen met hulpmiddelenspecialist Medicura een zorgwinkel in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch geopend. Hierdoor is de Vivent Welzorg thuiszorgwinkel op het hoofdkantoor van Vivent aan de Rijnstraat 10 gesloten. Op de begane grond van het ziekenhuis, achter de Rituals-winkel in de ontvangsthal, is een zorgwinkel gerealiseerd in combinatie met de orthopedische speciaalzaak Heckert & van Lierop. De Vivent-Medicura zorgwinkel is een speciaalzaak in verpleegartikelen, zelfzorgartikelen en medische hulpmiddelen. De winkel biedt een uitgebreid assortiment voor alle doelgroepen. 

Gratis hulpmiddelen

In de Vivent-Medicura zorgwinkel kunt u terecht voor het kopen en huren van medische hulpmiddelen, maar vooral ook voor de gratis uitleen van verpleegartikelen. Met de nieuwe zorgwinkel in het ziekenhuis kunnenmensen, als zij naar huis gaan, meteen gratis te lenen hulpmiddelen ophalen. Medicura heeft hiervoor contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland.

Vivent-Medicura zorgwinkel

De Vivent-Medicura Zorgwinkel biedt één loket voor het afhalen van hulpmiddelen én informatie over zorg, zorgproducten, zelfstandig wonen, zorgdiensten en medische en orthopedische hulpmiddelen. Ook kunt u terecht voor een breed pakket aan zorg-gerelateerde producten. In de zorgwinkel worden digitaal verschillende mogelijkheden getoond in aanpassingen om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen, zoals hoog-laag bedden, toiletstoelen, douchezitjes, beugels en liften. De Vivent-Medicura Zorgwinkel biedt bovendien informatie over de mogelijkheden op het gebied van zorg, de mogelijkheid om een afspraak te maken met een cliëntadviseur van Vivent of een actieve doorverwijzing te regelen. De winkel is ondersteunend voor de verzorgenden en verpleegkundigen van Vivent die de behoefte van cliënten aan zorggerelateerde artikelen signaleren. 

Openingstijden 

De Vivent-Medicura Zorgwinkel is geopend op alle werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur en bevindt zich in het Jeroen Bosch Ziekenhuis, Henri Dunantstraat 1 in ‘s-Hertogenbosch. Producten en hulpmiddelen zijn ook online verkrijgbaar via vivent.medicura.nl.

Meer informatie

www.medicurazorgwinkel.nl 
www.vivent.medicura.nl
(gratis uitleen hulpmiddelen)
Telefoon: 088 - 007 11 00