Vivent ontvangt kwaliteitsonderscheiding voor Vrijwillige Inzet

Dinsdag 12 maart 2019

Vivent mag als eerste organisatie in ‘s-Hertogenbosch het NOV-keurmerk Vrijwillige Inzet: GOED GEREGELD! in ontvangst nemen. Dit keurmerk  is een landelijke kwaliteitsonderscheiding die wordt uitgereikt aan organisaties en maatschappelijke instellingen die met vrijwilligers werken en aan de door NOV gestelde kwaliteitscriteria voldoen.

Met trots kijken de vrijwilligerscoördinatoren van Vivent uit naar de uitreiking, die op 19 maart a.s. plaatsvindt. Samen met vrijwilligers, collega’s en locatiemanagers, hebben zij het afgelopen jaar hard gewerkt om te beantwoorden aan de kwaliteitsnormen van het NOV-keurmerk. Nu kunnen vrijwilligers, samenwerkingspartners en klanten zien dat Vivent haar vrijwillige inzet goed heeft geregeld!

Tuti Lewerissa

Communicatiemedewerker

Samen met mijn collega’s van de afdeling Communicatie werk ik eraan om Vivent zowel online als offline op de kaart te zetten. In het bijzonder ben ik verantwoordelijk voor het Employee advocacy project, waarbij ik de medewerkers van Vivent coach, motiveer en inspireer om via Social media zichzelf en hun werk in het spotlicht te zetten.

Volg ons op