Nieuws en voorzorgsmaatregelen Coronavirus

Vivent volgt de richtlijnen van het RIVM in het belang van de gezondheid van onze cliënten en onze medewerkers. Lees hier het laatste nieuws en de voorzorgsmaatregelen die we nemen.

Lees meer

Cliëntenraadplegingen bij Vivent

Cliëntenraadplegingen

Vivent vindt het van groot belang om haar producten en diensten af te stemmen op de wensen van de cliënt. Om die reden peilt zij regelmatig de mening van haar cliënten. Dit gebeurt via cliëntenraadplegingen. De uitkomsten van de raadplegingen bieden Vivent inzicht in die onderdelen van de organisatie waar verbeteringen wenselijk zijn, zodat zij daar ook daadwerkelijk actie in kan ondernemen. Deze acties worden in samenspraak met de cliëntenraad bepaald.

Naast deze cliëntenraadpleging vragen wij onze cliënten of mantelzorgers ook om een waardering achter te laten op ZorgkaartNederland. ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland waarmee ze werkt aan openheid in de zorg. De waarderingen van patiënten laten zien hoe mensen zorg ervaren. ZorgkaartNederland biedt daarnaast ook andere informatie over de kwaliteit van zorgaanbieders.

Kijk wat andere cliënten van Vivent vinden op Zorgkaart Nederland

Nieuws

“Je bent vaak het praatje van de dag”

Femke Wuijster werkt in de flexpool van de wijkverpleging van Vivent: “Je maakt zelf je planning, hebt heel veel afwisseling in je werk en bent voor mensen vaak het praatje van de dag.”

Lees verder Alle nieuwsberichten

Volg ons op