Missie en visie

Missie en visie

Missie (waartoe zijn wij op aarde)

Vivent is expert op het gebied van zorg aan jongeren en ouderen met psychogeriatrische problematiek, niet aangeboren hersenletsel, revalidatie en complexe lichamelijke aandoeningen. In alle fases van het ziekteproces bieden onze zorgprofessionals de juiste zorg. Daarbij staat bij ons goede zorg, goed werkgeverschap en financieel verantwoord ondernemen centraal.

Visie (zo doen wij dat)

Vivent vindt het belangrijk dat iedereen die we ontmoeten, cliënt, mantelzorger, collega, vrijwilliger, ketenpartner, leverancier of andere bezoeker zich welkom voelt. We zien de ander staan en tonen oprechte interesse in wie de ander is. Zo ontstaan mooie ontmoetingen.

We vertellen elkaar, en de wereld om ons heen, de mooie verhalen en genieten er samen van. Iedereen is eigenaar van zijn of haar eigen werk en stukje van Vivent. Wij zetten onze ervaring en expertise in en blijven hierin investeren. Samen met onze zorgprofessionals bepaalt u welke zorg u nodig heeft en hoe we daar met alle betrokkenen invulling aan geven.

Zo haalt u altijd het beste uit uw dag, Vivent zorgt!

Kernwaarden

Om de visie uit te dragen hebben onze medewerkers de volgende kernwaarden in hun DNA zitten.

  • Gastvrijheid
  • Werkplezier
  • Aandacht
  • Eigenaarschap

Download folder

Wilt u meer informatie over Vivent?

Nieuws

Feestelijke ontvangst Mantelzorgers

Op 10 november jl. was het De Dag van de Mantelzorger. Samen met VGZ en Bloemboetiek Fuchsia uit Berlicum hebben wij alle genomineerde mantelzorgers in de bloemetjes gezet.

Lees verder Alle nieuwsberichten

Online artikel

Hoe wordt Vivent gewaardeerd?

Wij vinden het heel belangrijk om te weten hoe onze cliënten over ons denken. Zo kunnen we blijven verbeteren. Ook voor u is het van…

Lees verder Alle online artikelen

Volg ons op