Nieuws en voorzorgsmaatregelen Coronavirus

Vivent volgt de richtlijnen van het RIVM in het belang van de gezondheid van onze cliënten en onze medewerkers. Lees hier het laatste nieuws en de voorzorgsmaatregelen die we nemen.

Lees meer

Missie en visie

Missie en visie

Missie (waartoe zijn wij op aarde)

Vivent is expert op het gebied van zorg aan jongeren en ouderen met psychogeriatrische problematiek, niet aangeboren hersenletsel, revalidatie en complexe lichamelijke aandoeningen. In alle fases van het ziekteproces bieden onze zorgprofessionals de juiste zorg. Daarbij staat bij ons goede zorg, goed werkgeverschap en financieel verantwoord ondernemen centraal.

Visie (zo doen wij dat)

Vivent vindt het belangrijk dat iedereen die we ontmoeten, cliënt, mantelzorger, collega, vrijwilliger, ketenpartner, leverancier of andere bezoeker zich welkom voelt. We zien de ander staan en tonen oprechte interesse in wie de ander is. Zo ontstaan mooie ontmoetingen.

We vertellen elkaar, en de wereld om ons heen, de mooie verhalen en genieten er samen van. Iedereen is eigenaar van zijn of haar eigen werk en stukje van Vivent. Wij zetten onze ervaring en expertise in en blijven hierin investeren. Samen met onze zorgprofessionals bepaalt u welke zorg u nodig heeft en hoe we daar met alle betrokkenen invulling aan geven.

Zo haalt u altijd het beste uit uw dag, Vivent zorgt!

Kernwaarden

Om de visie uit te dragen hebben onze medewerkers de volgende kernwaarden in hun DNA zitten.

  • Aandacht
  • Werkplezier
  • Eigenaarschap

Samen halen we het beste uit de dag

Kijk in dit filmpje hoe medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en cliënten samen het beste uit hun dag halen.

Download folder

Wilt u meer informatie over Vivent?

Nieuws

Belangrijke informatie Coronavirus

Vivent volgt deze verscherpte richtlijn in het belang van de gezondheid van onze cliënten en onze medewerkers. Wij nemen daarom voorzorgsmaatregelen in samenwerking met de GGD.

Lees verder Alle nieuwsberichten

Volg ons op