Sollicitatie bij Vivent

Solliciteren op een Vivent vacature

Je bent geïnteresseerd in Vivent én in de functie zoals beschreven in de vacature. Solliciteren bij Vivent kan via de website met de button ‘solliciteren’ die onderaan de vacature staat. Kijk voor ons huidige vacatureaanbod op de pagina Vacatures.

Na je sollicitatie ontvang je een ontvangstbevestiging. Maar, wat mag je daarna van ons verwachten? Meer informatie over het verdere verloop is te vinden op de pagina sollicitatieprocedure

Een open sollicitatie
Je bent geïnteresseerd in Vivent, maar jouw ideale functie staat niet tussen onze vacatures. Je kan er dan voor kiezen om een open sollicitatie te sturen. Wij ontvangen graag jouw open sollicitatie met CV en motivatie. Onze recruiter beoordeelt jouw CV en bepaalt enerzijds of wij een passende vacature voor je hebben en anderzijds of je binnen de organisatie Vivent past. Naar aanleiding van deze bevindingen wordt je opgenomen in de procedure van een huidige vacature óf uitgenodigd voor een oriënterend gesprek óf afgewezen. Binnen twee weken na jouw sollicitatie ontvang je hierover bericht via de e-mail.

Mocht dit oriënterende gesprek voor beide partijen positief zijn, dan nemen wij je graag op in ons bestand: de Talentpool. Zodra wij nieuwe vacatures hebben die aansluiten bij jouw profiel, brengen wij je hiervan op de hoogte. 

Heb je nog vragen, stel deze dan aan onze recruiters: Jojanneke Hermes (088 - 163 70 76) of Erna van Helvoirt (088 – 163 70 75) of stuur een e-mail naar werving@vivent.nl.