Nieuws en maatregelen Coronavirus

Lees hier het laatste nieuws van Vivent over de voorzorgsmaatregelen en versoepelingen in verband met het coronavirus.

Lees meer

Verpleegkundig Thuiszorg Technologie team

De speciaal opgeleide verpleegkundigen van het Verpleegkundig Thuiszorg Technologie team van Vivent bieden bij u thuis speciale zorg die u normaal misschien alleen in het ziekenhuis zou verwachten, zoals infusietherapie (onder andere bloedtransfusies), palliatieve sedatie en pijnbestrijding. Bent u afhankelijk van medische en verpleegtechnische zorg? Dan kunt u deze dus ook bij u thuis krijgen. Het VTT team is 24 uur per dag bereikbaar.

Begeleiding door het VTT team

Het VTT team is de schakel tussen het ziekenhuis en de zorg thuis. De verpleegkundigen van het VTT team komen regelmatig bij mensen voor wie de situatie of levensfase ingrijpend is. Vaak wordt bij uw zorg dan ook de wijkverpleegkundige of een gespecialiseerd verpleegkundige betrokken. Dan schakelen zij uiteraard met elkaar. Is dat niet het geval dan nemen de verpleegkundigen van het VTT team ook een stukje van uw begeleiding op zich. Het VTT team kijkt dan met u samen hoe het met u gaat, wat u kunt verwachten in uw ziekteproces en wat er voor u aan (aanvullende) zorg nodig is.

Download folder

Wilt u meer informatie over Vivent Thuiszorg?

Download folder

Nieuws

Rustig meedeinen op de golven van de dag

Riet van de Liefvoort (87) woont in Vivent Hof van Hintham: “De mensen zijn allemaal even aardig. Ik vind het fijn hier.”

Lees verder Alle nieuwsberichten

Volg ons op