Verpleegkundig Thuiszorg Technologie team

De speciaal opgeleide verpleegkundigen van het Verpleegkundig Thuiszorg Technologie team van Vivent bieden bij u thuis speciale zorg die u normaal misschien alleen in het ziekenhuis zou verwachten, zoals infusietherapie (onder andere bloedtransfusies), palliatieve sedatie en pijnbestrijding. Bent u afhankelijk van medische en verpleegtechnische zorg? Dan kunt u deze dus ook bij u thuis krijgen. Het VTT team is 24 uur per dag bereikbaar.

Begeleiding door het VTT team

Het VTT team is de schakel tussen het ziekenhuis en de zorg thuis. De verpleegkundigen van het VTT team komen regelmatig bij mensen voor wie de situatie of levensfase ingrijpend is. Vaak wordt bij uw zorg dan ook de wijkverpleegkundige of een gespecialiseerd verpleegkundige betrokken. Dan schakelen zij uiteraard met elkaar. Is dat niet het geval dan nemen de verpleegkundigen van het VTT team ook een stukje van uw begeleiding op zich. Het VTT team kijkt dan met u samen hoe het met u gaat, wat u kunt verwachten in uw ziekteproces en wat er voor u aan (aanvullende) zorg nodig is.

Download folder

Wilt u meer informatie over Vivent Thuiszorg?

Download folder

Nieuws

“Het eten in het restaurant is perfect!”

Mevrouw Merkelbach woont in een aanleunappartement van Vivent Berlerode in Berlicum. Ze haalt haar geluk uit de kleine dingen van het leven. Zoals het bezoeken van het restaurant van Vivent Berlerode. “Dat is altijd weer een feestje, je wordt er echt verwend.”

Lees verder Alle nieuwsberichten

Volg ons op