Vivent

Werken bij Vivent

Quotes

Werken bij Vivent

Vacatures

Alle vacatures (48)

Werken bij Vivent

Leefplezier voor de cliënt en werkplezier voor onze medewerker.
Vivent wil samen met haar medewerkers, vrijwilligers, partners en met de cliënt werkplezier creëren. Dat betekent kansen benutten, kwaliteiten inzetten en jezelf ontwikkelen, niet allen voor jezelf maar ook voor een ander.
Bijdragen aan leefplezier van een ander geeft je energie en daardoor voel jij je uitstekend. Met die positieve energie zetten wij ons dagelijks in voor een optimaal resultaat voor de cliënt, de organisatie en onszelf!

Vrijwilligersvacatures

Alle vrijwilligersvacatures (2)

Vrijwilligerswerk bij Vivent

Samen maken we het aangenaam.
Onze medewerkers krijgen bijna dagelijks hulp van een gemotiveerde groep vrijwilligers. Zonder hen zou er veel minder tijd zijn voor de leuke dingen die het leven aangenaam maken. Bijna 700 vrijwilligers zetten zich actief in om onze cliënten iets extra's te bieden. De zorg wordt beter mét de inzet van vrijwilligers. Daarom zijn we als Vivent steeds op zoek naar hoe we als professionals en vrijwilligers samen het welbevinden van de cliënt kunnen verbeteren.

Leren bij Vivent

Persoonlijke ontwikkeling staat bij Vivent centraal.
De expertise ligt bij onze professionals. Je bent zelf verantwoordelijk om je te blijven ontwikkelen. Het leercentrum van Vivent biedt je alle mogelijkheden.

Onze professionals hebben passie voor hun vak. Aandacht voor leerlingen is hierbij ook belangrijk. We moeten er samen voor zorgen dat er altijd betrokken, vakbekwame, passievolle zorgprofessionals blijven bestaan!
Daarom zorgen we bij heel Vivent voor interessante stageplaatsen.
 

Collega's aan het woord

Samen zorgen voor onze cliënten.
De zorgprofessionals en vrijwilligers van Vivent zorgen samen voor het leefplezier van onze cliënten. Wil jij meer weten over hun passie en expertise?
Hoe ziet hun werkdag eruit? Wat is Vivent kleinschalig wonen?
Wat houdt een Vivent zelfsturend thuiszorgteam in?
Waarom is werken bij Vivent dankbaar? Wat kan jij veranderen voor onze cliënt?

Lees, luister en kijk naar onze zorgprofessionals en vrijwilligers.

Thuiswerken voor medewerkers van Vivent

Heb je technische vragen of hulp nodig, neem dan contact op met de helpdesk van Vivent, 073 - 681 46 66. Van de helpdesk hoor je welke van onderstaande bestanden je nodig hebt.

Download hier de software voor Windows

Download hier de software voor Apple