Vivent

Verwijzers & Ketenpartners

Quotes

Informatie voor verwijzers

Specialistische Contactpersonen

Als verwijzer of ketenpartner van Vivent wilt u graag spreken met een specialist of deskundige van Vivent die u direct verder kan helpen. Op deze pagina vindt u een overzicht van behandelaars, specialistische contactpersonen en gespecialiseerd verpleegkundigen.
Lees verder... 
 

Functieprogramma Palliatieve zorg

Wij maken het u graag gemakkelijker om door te verwijzen. Op deze pagina's vindt u de stappen die u doorloopt bij inzet van Vivent voor uw patient voor specifieke zorg en verpleging en wat wij voor u kunnen betekenen. Momenteel is dit beschreven voor palliatieve zorg. Op termijn komen daar ook de procedures voor andere behandelingen bij.
Lees verder...

Zorgprogramma's

Vivent werkt momenteel aan het opstellen van zorgprogramma's die de zorg voor specifieke doelgroepen inzichtelijk maken en de afstemming van de zorg met de betrokken behandelaars vergemakkelijken.
Lees verder...
 
 
 
 
 

Verwijsformulier Vivent Behandeling en Consultatie

Wilt u een patiënt doorverwijzen voor een consult van Vivent Behandeling & Consultatie? Maak dan gebruik van het online verwijsformulier. Vivent Behandeling & Consultatie biedt:

Uitvoeringsverzoek VTT team

De verpleegkundigen van het VTT team bieden gecompliceerde medische en verpleegtechnische zorg aan cliënten in de thuissituatie. Deze specialistische zorg kunnen zij bieden voor zowel baby’s, kinderen als volwassenen. Het VTT team voert geplande werkzaamheden uit tussen 8.00 en 23.00 uur en is daarnaast 24/7 bereikbaar en beschikbaar voor calamiteiten.
U kunt gebruik maken van het online uitvoeringsverzoek om een handeling aan te vragen.

Het VTT team is bereikbaar op nummer 085 - 002 54 40. Gedurende de nacht belt u met 088 - 163 70 00 en wordt u doorverbonden met de dienstdoende verpleegkundige.