Vivent zorgt!

Vivent zorgt!

Wij van Vivent helpen mensen om het beste uit hun dag te halen. Onze cliënten weten dat te waarderen. Samen met u beleven we mooie momenten. Geluksmomenten die samen een prachtig verhaal vormen waar we trots op mogen zijn.

Jeanne Verbeek

Zo is er bijvoorbeeld Jeanne Verbeek (78). Zij krijgt thuiszorg van Vivent en is oma van zeven kleinkinderen. Zelf werkt ze niet meer in haar tuin, maar ze geniet nog elke dag van haar bloemen.

Loes Groot-de Jong

En Loes Groot-de Jong (73). Door haar dementie herkent ze haar eigen kinderen niet meer. Ze vindt haar rust weer terug als ze de hond van de woning van Vivent aait, hij doet haar denken aan haar Rakker.

Het beste uit uw dag

Vivent vindt dat ieder mens recht heeft op plezier in het leven. Daarbij maakt het niet uit wat u doet of wat uw leeftijd is. We vinden het belangrijk dat u elke dag het beste uit uw dag kunt halen. En daar helpen we u graag bij. Niet door zaken van u over te nemen, maar door samen met u te kijken wat nog wel kan. Elke dag vragen we ons af ‘Wie ontmoet ik vandaag’. We willen graag weten wie u bent en wat uw wensen zijn. U bepaalt immers zelf welke zorg u wilt ontvangen, op welk tijdstip en op welke manier. Ons uitgangspunt is dat u zo zich altijd zo thuis mogelijk voelt. In uw eigen huis met medewerkers die u op uw manier helpen of in een verpleeghuis.

Hoe doen we dat?

Bij Vivent gaan we veel verder dan alleen het bieden van goede zorg. Juist omdat wij de mensen, de kennis, de ervaring en de technologie in huis hebben. Onze mensen zijn gemotiveerde professionals die met passie hun vak uitvoeren. We zorgen dat we altijd over de meest actuele kennis beschikken over de zorg en de mogelijkheden. We kiezen voor moderne oplossingen die het maximale uit de technologie van nu halen. Dat doen we niet alleen. We doen dit samen met u, uw familie en met de beste partners uit de regio. Voorop staat altijd dat u alle keuzevrijheid heeft en zelf de regie houdt. U beslist immers over uw eigen leven. Want het leven is er om geleefd te worden. Nu is van u.

Campagne

U bent ons vast al wel tegengekomen in advertenties, op de radio, in bushaltes, noem maar op. Door mooie geluksmomenten te delen, worden we overal bekend. Bij onze cliënten, bij mensen die in de toekomst wellicht zorg en hulp van Vivent zullen krijgen en bij onze relaties in de regio.

Heeft u een geluksmoment dat u met ons wilt delen? Mail dan naar nuisvanu@vivent.nl.

Zorg van Vivent

Klik hieronder om het zorgaanbod van Vivent te bekijken: