Informatie voor verwijzers

Verwijsformulier Vivent Behandeling en Consultatie

Wilt u een patiënt doorverwijzen voor een consult van Vivent Behandeling & Consultatie? Maak dan gebruik van het online verwijsformulier.

Ga naar formulier

Vivent Behandeling & Consultatie biedt:

  • Ergotherapie
  • Fysiotherapie
  • Logopedie
  • Psychologie
  • Voeding en Dieet
  • Specialisten Ouderengeneeskunde

Uitvoeringsverzoek VTT team

De verpleegkundigen van het VTT team bieden gecompliceerde medische en verpleegtechnische zorg aan cliënten in de thuissituatie. Deze specialistische zorg wordt geboden aan volwassenen. Het VTT team voert geplande werkzaamheden uit tussen 8.00 en 23.00 uur en is daarnaast 24/7 bereikbaar en beschikbaar voor calamiteiten.

Benodigde hulpmiddelen
Graag bieden wij de cliënt optimaal comfort. Mocht de cliënt nog geen zorgorganisatie in huis ontvangen, dan willen wij u vragen om voorafgaand aan het uitvoeringsverzoek tijdig een aantal hulpmiddelen te (laten) bestellen, gericht op bedgebonden zorg of sedatie. Het gaat om de hulpmiddelen: hoog laag bed, anti-decubitus matras, glijzeil, bedtafel en eventueel een postoel en urinaal. Te bestellen bij Medicura via telefoonnummer 088-0071100 of www.medicurazorgwinkel.nl.

U kunt gebruik maken van het online uitvoeringsverzoek om een handeling aan te vragen, maar neem vooraf even telefonisch contact op zodat we de zorgvraag door kunnen spreken en kunnen accepteren.

Ga naar het formulier

Het VTT team is bereikbaar op nummer 088 – 163 88 26. Gedurende de nacht belt u met 088 – 163 70 00 en wordt u doorverbonden met de dienstdoende verpleegkundige.

Download folder

Wilt u meer informatie over Vivent Thuiszorg?

Download folder

Nieuws

Elke week meer dan 2.000 kilo wasgoed

Marion Leenders is 1ste medewerker linnenkamer: “Het idee dat wij ervoor zorgen dat iedereen in huis er tiptop bijloopt, geeft heel veel voldoening. We zijn trots op ons werk.” 

Lees verder Alle nieuwsberichten

Volg ons op