Maaltijdservice

Vivent biedt u in samenwerking met Food Connect de mogelijkheid om te kiezen voor een maaltijd aan huis. Wij bezorgen lekkere en bovendien gezonde maaltijden van de beste kwaliteit bij u aan huis. Ideaal als u geen tijd heeft om in de keuken te staan of niet in staat bent om zelf te koken. Met onze Vivent Maaltijdservice eet u lekker en gezond.

Ruim aanbod Vivent Maaltijdservice 

U heeft de keuze uit koelverse en vriesverse maaltijden. Bij de koelverse maaltijden kunt u zelf bepalen wat u eet, u kunt iedere dag uw eigen unieke maaltijd samenstellen. De maaltijden bewaart u in de koeling. Voor de vriesverse maaltijden kunt u kiezen uit vaste menu's, samengesteld door de kok. De vriesverse maaltijden bewaart u in de diepvries.
U eet als het u uitkomt; de maaltijden zijn in een paar minuten opgewarmd in de magnetron. Ook wanneer u een dieet of andere speciale wensen heeft, kunt u gebruik maken van deze service.

Boodschappenservice

Ook kunt u, als klant van de Maaltijdservice, boodschappen gemakkelijk via ons bestellen. U heeft de keuze uit een ruim assortiment van verse producten zoals kaas, melk, vleeswaren en toetjes. Deze bestelt u gewoon zoals u ook uw maaltijden bestelt.

Maaltijden aan huis bezorgd en huur magnetron mogelijk 

Eenmaal per week ontvangt u, rond dezelfde tijd, de maaltijden bij u in huis. De maaltijden kunt u opwarmen in de magnetron. Wanneer u geen magnetron heeft, dan kunt u deze via ons huren of kopen.

Waarom kiest u voor de Maaltijdservice van Vivent?

 • dagelijks een wisselende en gevarieerde keuze uit ambachtelijke, lekkere en   gezonde maaltijden 
 • speciale maaltijden, aangepast aan dieet en portiegrootte
  levering aan huis 
 • deskundige, vaste bezorgers met nog echte persoonlijke aandacht 
 • speciaal ontworpen, eenvoudig bedienbare magnetron (huren of kopen)
 • keuze uit verschillende prijsklassen

Hoe vraag ik de Vivent Maaltijdservice aan?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen, neemt u dan gerust contact op met de klantenservice van Vivent Maaltijdservice op onze consumentenlijn: 0888 – 10 10 10 (lokaal tarief). U kunt ons iedere werkdag bereiken. U kunt ook een e-mail sturen naar: klantenservice@uwmaaltijd.nl

Kosten

U geniet al van een heerlijke maaltijd vanaf € 3,95. Bent u Viventpashouder? Dan ontvangt u ook nog eens een korting op de bezorgkosten van € 2,25 per bestelling.

Overzicht prijzen

 • Koelverse maaltijden: vanaf € 5,35
 • Vriesverse maaltijden: vanaf € 3,95
 • Bezorgkosten: € 2,25 per bezorging
 • Magnetron: € 5,50 per maand
  Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. 

Proefpakket

Wilt u het eerst proberen? Dan kunt u een proefpakket bestellen van 2 gerechten voor € 10,- of 5 gerechten voor € 20,-. Voor meer informatie vindt u hier.

Korting met de Vivent Voordeelpas

Met de Viventpas betaalt u geen bezorgkosten à € 2,25 bij een minimale afname van vier maaltijden per week.