Specialisten ouderengeneeskunde Vivent

Wat doet een specialist ouderengeneeskunde?

De specialist ouderengeneeskunde (SOG) onderzoekt u en adviseert welke behandeling of zorg nodig en mogelijk is. De zorg is erop gericht dat u een zo comfortabel mogelijk leven kunt leiden en daarbij zelf keuzes kunt maken. De specialist helpt u beter te functioneren en achteruitgang te voorkomen. Uw kwaliteit van leven en zelfstandigheid staan hierbij centraal.

Wanneer kunt u terecht bij de specialist ouderengeneeskunde?

Woont u in een verpleeghuis of verzorgingshuis van Vivent of woont u zelfstandig en heeft u complexe gezondheidsproblemen? Dan kunt u terecht bij de specialist ouderengeneeskunde.

Contact met de SOG

Om bij de specialist ouderengeneeskunde terecht te kunnen heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts. Uw zorgverzekeraar vergoedt de consulten van de specialist ouderengeneeskunde. Voor vragen of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het secretariaat van Behandeling & Consultatie. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 088 - 163 70 00.

Ook interessant voor u

  • Psychologen Vivent

    Onze psychologen helpen u met vragen rondom de verwerking van lichamelijke of geestelijke veranderingen bij uzelf of uw naasten.