Wijkverpleging

Verzorging en verpleging thuis

Verzorging en verpleging thuis

De juiste zorg bij u thuis 7 dagen in de week, 24 uur per dag

Lees meer
Technische Thuiszorg Verpleegkundige team (TTV)

Technische Thuiszorg Verpleegkundige team (TTV)

Het is altijd fijn om thuis in uw eigen vertrouwde omgeving te zijn. Ook, of misschien wel juist, als u ziek bent. Vivent heeft een speciaal team dat bij u thuis zorg verleent, die normaal gesproken in het ziekenhuis gegeven wordt. Dat is het Technische Thuiszorg Verpleegkundige (TTV) team van Vivent.

Lees meer
Thuisondersteuner

Thuisondersteuner

U heeft behoefte aan extra ondersteuning thuis, zodat u langer thuis kunt blijven wonen? Dan is de thuisondersteuner mogelijk interessant voor u. De thuisondersteuner biedt u gezelschap, lichte persoonlijke verzorging, hulp bij de boodschappen en houdt uw huis schoon en op orde.

Lees meer
Volledig Pakket Thuis

Volledig Pakket Thuis

U wilt het liefst zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in uw vertrouwde omgeving? Vivent biedt u Volledig Pakket Thuis (VPT). Dit bestaat bijvoorbeeld uit persoonlijke verzorging, hulp bij het huishouden, verpleging, vervoer naar de dagbesteding en verzorging van maaltijden.

Lees verder
Gespecialiseerd verpleegkundigen

Gespecialiseerd verpleegkundigen

Vivent heeft gespecialiseerd verpleegkundigen in dienst die u en uw naasten of mantelzorgers adviseren en begeleiden bij niet aangeboren hersenletsel, wondzorg, longziekten, oncologie en palliatieve zorg, dementie en dementie op jonge leeftijd.

Lees meer
Vivent Langer Thuis

Vivent Langer Thuis

U blijft graag zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving wonen? Vivent biedt u informatie, workshops, ondersteuning, zorg en kortingen via de Viventpas bij organisaties en winkels die langer thuis blijven wonen mogelijk maken.

Gespecialiseerde thuisbegeleiding

Gespecialiseerde thuisbegeleiding

Heeft u thuis gespecialiseerde begeleiding nodig? Een gespecialiseerd thuisbegeleider kan een belangrijke steun zijn als u (tijdelijk) de greep op de dagelijkse verzorging van uw huishouden dreigt te verliezen. De thuisbegeleider pakt samen met u de praktische problemen aan.

Lees meer
Technologische hulpmiddelen

Technologische hulpmiddelen

Soms kunt u zorg voorkomen, de zorg vergemakkelijken, een veilige situatie of veilig gevoel creëren met technologische hulpmiddelen. Vivent Thuiszorg houdt de ontwikkelingen goed in de gaten, werkt met proeftuinen of pilots om zaken uit te proberen en stelt u hulpmiddelen voor die voor uw situatie geschikt zijn.

Lees meer
Fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en diëtetiek

Fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en diëtetiek

Heeft u moeite met bewegen, praten, slikken of eten? In onze praktijkruimtes bieden we u fysiotherapie, ergotherapie en logopedie aan. Onze diëtisten komen op huisbezoek. Wij zijn gespecialiseerd in 55-plussers en ouderen.

Lees verder
Dagbesteding

Dagbesteding

De dag op een leuke en zinvolle manier doorkomen is voor iedereen belangrijk. Als u ouder wordt, is dat niet meer zo vanzelfsprekend. Daarom biedt Vivent dagbesteding aan waar u samen met anderen aan kunt deelnemen. Onze activiteiten houden u vitaal en in beweging. Bovendien kunt u leuke contacten opdoen.

Lees verder
Dagbehandeling

Dagbehandeling

Onze Dagbehandeling richt zich op prettig, veilig en verantwoord kunnen wonen in de thuissituatie. Onze gespecialiseerde professionals op het gebied van niet aangeboren hersenletsel, jonge mensen met dementie, dementie en complexe lichamelijke aandoeningen zoeken samen met u en uw familie naar een optimale behandeling. Daarbij horen passende activiteiten, therapieën en advies.

Lees verder

Download folder

Wilt u meer informatie over Vivent Thuiszorg?

Download folder

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op

Nieuws

1e Longfibrose Café van Nederland viert juni 2-jarig bestaan

Met trots kondigen we aan dat het Longfibrose Café in juni alweer twee jaar lang een veilige haven biedt voor degenen die getroffen zijn door…

Lees verder Alle nieuwsberichten

Volg ons op