Complexe lichamelijke aandoeningen

1

Lichamelijke klachten en een vraag over zorg?

Als u lichamelijke klachten krijgt, is niet altijd meteen duidelijk wat u heeft. U bezoekt de huisarts of een specialist. U kunt daarnaast ook het gesprek aangaan met de wijkverpleegkundige.

Lees meer
2

Diagnose

Als bij u een chronische ziekte wordt vastgesteld of u heeft neurologische problemen, dan wilt u meer weten over uw aandoening en wat dit voor u betekent. De gespecialiseerd verpleegkundige van Vivent kan u hierbij helpen.

Lees meer
3

Hulp thuis bij complexe lichamelijke aandoeningen

Heeft u door uw chronische ziekte of lichamelijke beperking verzorging of verpleging nodig? Dan kunt u gebruik maken van Vivent Thuiszorg.

Lees meer
4

Dagbehandeling bij complexe lichamelijke aandoeningen

Voor therapie om weer in conditie te komen of om beter om te gaan met de emoties die bij uw lichamelijke aandoening komen kijken, kunt u terecht bij Vivent Dagbehandeling.

Lees meer
5

Tijdelijk verblijf bij complexe lichamelijke aandoeningen

Heeft u acute zorg en behandeling nodig die (tijdelijk) niet thuis kan worden gegeven? Dan kunt u gebruikmaken van een herstelbed van Vivent in Vivent Mariaoord.

Lees meer
6

Verpleeghuis bij complexe lichamelijke aandoeningen

Heeft u intensieve verzorging en behandeling en kan dit niet meer thuis? Dan kunt u komen wonen in woonzorgcentrum Vivent Mariaoord.

Lees meer

Volg ons op