Voorzorgsmaatregelen in verband met Coronavirus

Vivent volgt de richtlijnen van de RIVM in het belang van de gezondheid van onze cliƫnten en onze medewerkers. Wij nemen daarom voorzorgsmaatregelen in samenwerking met de GGD.

Lees meer

Complexe lichamelijke aandoeningen

1

Lichamelijke klachten en een vraag over zorg?

Als u lichamelijke klachten krijgt, is niet altijd meteen duidelijk wat u heeft. U bezoekt de huisarts of een specialist. U kunt daarnaast ook het gesprek aangaan met de wijkverpleegkundige.

Lees meer
2

Diagnose

Als bij u een chronische ziekte wordt vastgesteld of u heeft neurologische problemen, dan wilt u meer weten over uw aandoening en wat dit voor u betekent. De gespecialiseerd verpleegkundige van Vivent kan u hierbij helpen.

Lees meer
3

Hulp thuis bij complexe lichamelijke aandoeningen

Heeft u door uw chronische ziekte of lichamelijke beperking verzorging of verpleging nodig? Dan kunt u gebruik maken van Vivent Thuiszorg.

Lees meer
4

Dagbehandeling bij complexe lichamelijke aandoeningen

Voor therapie om weer in conditie te komen of om beter om te gaan met de emoties die bij uw lichamelijke aandoening komen kijken, kunt u terecht bij Vivent Dagbehandeling.

Lees meer
5

Tijdelijk verblijf bij complexe lichamelijke aandoeningen

Heeft u acute zorg en behandeling nodig die (tijdelijk) niet thuis kan worden gegeven? Dan kunt u gebruikmaken van een herstelbed van Vivent in Vivent Mariaoord.

Lees meer
6

Verpleeghuis bij complexe lichamelijke aandoeningen

Heeft u intensieve verzorging en behandeling en kan dit niet meer thuis? Dan kunt u komen wonen in woonzorgcentrum Vivent Mariaoord.

Lees meer

Volg ons op