Complexe lichamelijke aandoeningen

1

Lichamelijke klachten en een vraag over zorg?

Als u lichamelijke klachten krijgt, is niet altijd meteen duidelijk wat u heeft. U bezoekt de huisarts of een specialist. U kunt daarnaast ook het gesprek aangaan met de wijkverpleegkundige.

Lees meer
2

Diagnose

Als bij u een chronische ziekte wordt vastgesteld of u heeft neurologische problemen, dan wilt u meer weten over uw aandoening en wat dit voor u betekent. De gespecialiseerd verpleegkundige van Vivent kan u hierbij helpen.

Lees meer
3

Hulp thuis bij complexe lichamelijke aandoeningen

Heeft u door uw chronische ziekte of lichamelijke beperking verzorging of verpleging nodig? Dan kunt u gebruik maken van Vivent Thuiszorg.

Lees meer
4

Dagbehandeling bij complexe lichamelijke aandoeningen

Voor therapie om weer in conditie te komen of om beter om te gaan met de emoties die bij uw lichamelijke aandoening komen kijken, kunt u terecht bij Vivent Dagbehandeling.

Lees meer
5

Tijdelijk verblijf bij complexe lichamelijke aandoeningen

Heeft u acute zorg en behandeling nodig die (tijdelijk) niet thuis kan worden gegeven? Dan kunt u gebruikmaken van een herstelbed van Vivent in Vivent Mariaoord.

Lees meer
6

Verpleeghuis bij complexe lichamelijke aandoeningen

Heeft u intensieve verzorging en behandeling en kan dit niet meer thuis? Dan kunt u komen wonen in woonzorgcentrum Vivent Mariaoord.

Lees meer

Online artikel

“Je wil je ouders niet naar een verpleeghuis laten gaan. Dat doet zeer”

De familie van Boxtel krijgt nu nog thuiszorg maar oriënteert zich op verhuizen naar een woonzorgcentrum: een grote stap.

Lees verder Alle online artikelen

Online artikel

“Samen dingen doen kleurt de dag van onze cliënten”

Frank van Brakel, fysiotherapeut van Vivent, behandelt mensen met blijvende lichamelijke aandoeningen.

Lees verder Alle online artikelen

Volg ons op