Niet aangeboren hersenletsel

1

Heb ik hersenletsel?

De oorzaak van niet aangeboren hersenletsel is niet altijd zichtbaar. Soms heeft u wel last van de gevolgen, maar weet u niet hoe dat komt. Praat dan eens met een wijkverpleegkundige

Lees meer
Niet aangeboren hersenletsel nadenken
Niet aangeboren hersenletsel hersenen rontgen
2

Ik heb hersenletsel: wat nu?

Als u blijvend hersenletsel oploopt door bijvoorbeeld ziekte of een ongeluk, wordt uw leven ineens heel anders. Wij beantwoorden graag uw vragen over NAH en kijken samen naar uw mogelijkheden.

Lees meer
3

Revalideren na niet aangeboren hersenletsel

Na de vaststelling dat u NAH heeft, kan uw revalidatietraject starten. Op onze revalidatieafdeling Heeseind krijgt u de zorg en behandeling die u nodig heeft bij uw hersenletsel.

Lees meer
Niet aangeboren hersenletsel Hulp bij revalideren
Niet aangeboren hersenletsel nadenken
4

Dagbehandeling NAH

Woont u nog thuis, maar heeft u door uw hersenletsel overdag extra zorg en behandeling nodig? Dan kunt u terecht bij onze dagbehandeling voor mensen met NAH.

Lees meer
5

Hulp thuis bij NAH

Als u door uw hersenletsel moeite heeft met uw verzorging of de grip op uw huishouden tijdelijk kwijt bent, dan komen de zorgprofessionals van Vivent Thuiszorg bij u thuis voor verzorging, verpleging of begeleiding.

Lees meer
Niet aangeboren hersenletsel hulp bij rolstoel
Niet aangeboren hersenletsel uit het raam kijken
6

Logeren met NAH

Kan uw mantelzorger tijdelijk niet thuis voor u zorgen of staat u op de wachtlijst voor een woonzorgcentrum? Dan kunt u logeren in één van de appartementen in ’t Ven in Vivent Mariaoord

Lees meer
7

Verpleeghuis bij NAH

Is het voor u door uw hersenletsel niet meer mogelijk om thuis te blijven wonen? Dan kunt u gaan wonen in Vivent Mariaoord. We kijken samen welke woonunit voor mensen met niet aangeboren hersenletsel het beste bij u past.

Lees meer
Spelletjeaantafel

Download folder

Wilt u meer informatie over Vivent NAH?

Download folder

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op

Nieuws

Alzheimer Café 12 december 2022. Theater aan de Lijn: Waar ga je heen?

Thema: Theater aan de Lijn: Waar ga je heen? We sluiten het jaar af met een theatervoorstelling. ‘Waar ga je heen?’ is een mooie, herkenbare…

Lees verder Alle nieuwsberichten

Volg ons op