Niet aangeboren hersenletsel

1

Heb ik hersenletsel?

De oorzaak van niet aangeboren hersenletsel is niet altijd zichtbaar. Soms heeft u wel last van de gevolgen, maar weet u niet hoe dat komt. Praat dan eens met een wijkverpleegkundige

Lees meer
Niet aangeboren hersenletsel nadenken
Niet aangeboren hersenletsel hersenen rontgen
2

Ik heb hersenletsel: wat nu?

Als u blijvend hersenletsel oploopt door bijvoorbeeld ziekte of een ongeluk, wordt uw leven ineens heel anders. Wij beantwoorden graag uw vragen over NAH en kijken samen naar uw mogelijkheden.

Lees meer
3

Revalideren na niet aangeboren hersenletsel

Na de vaststelling dat u NAH heeft, kan uw revalidatietraject starten. Op onze revalidatieafdeling Heeseind krijgt u de zorg en behandeling die u nodig heeft bij uw hersenletsel.

Lees meer
Niet aangeboren hersenletsel Hulp bij revalideren
Niet aangeboren hersenletsel nadenken
4

Dagbehandeling NAH

Woont u nog thuis, maar heeft u door uw hersenletsel overdag extra zorg en behandeling nodig? Dan kunt u terecht bij onze dagbehandeling voor mensen met NAH.

Lees meer
5

Hulp thuis bij NAH

Als u door uw hersenletsel moeite heeft met uw verzorging of de grip op uw huishouden tijdelijk kwijt bent, dan komen de zorgprofessionals van Vivent Thuiszorg bij u thuis voor verzorging, verpleging of begeleiding.

Lees meer
Niet aangeboren hersenletsel hulp bij rolstoel
Niet aangeboren hersenletsel uit het raam kijken
6

Logeren met NAH

Kan uw mantelzorger tijdelijk niet thuis voor u zorgen of staat u op de wachtlijst voor een woonzorgcentrum? Dan kunt u logeren in één van de appartementen in ’t Ven in Vivent Mariaoord

Lees meer
7

Verpleeghuis bij NAH

Is het voor u door uw hersenletsel niet meer mogelijk om thuis te blijven wonen? Dan kunt u gaan wonen in Vivent Mariaoord. We kijken samen welke woonunit voor mensen met niet aangeboren hersenletsel het beste bij u past.

Lees meer
Spelletjeaantafel

Download folder

Wilt u meer informatie over Vivent NAH?

Download folder

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op

Nieuws

Onze directeur Mike Bruggeman in talkshow Op1

Onze directeur Mike Bruggeman schoof gisteravond aan bij talkshow Op1. Het gesprek ging over de extreme hitte en wat dit betekent voor kwetsbare doelgroepen.

Lees verder Alle nieuwsberichten

Volg ons op