Nieuws en voorzorgsmaatregelen Coronavirus

Vivent volgt de richtlijnen van het RIVM in het belang van de gezondheid van onze cliƫnten en onze medewerkers. Lees hier het laatste nieuws en de voorzorgsmaatregelen die we nemen.

Lees meer

“Samen met twee bewoners van Vivent Berlerode naar PSV”

Maandag 10 februari 2020

Een onvergetelijke avond bij PSV

“Zaterdagavond 18.30 uur vertrekken we vanuit Vivent Berlerode samen met Jan & Mari met de Viventbus richting Eindhoven om daar de wedstrijd te gaan bekijken van PSV – Willem II. De wedstrijd begint om 19.45 uur en gaan we bekijken vanuit de VIP box. We hebben een mooie rit voor de boeg. Onderweg vertellen de mannen dat ze het erg leuk vinden. Jan vertelt dat hij vroeger regelmatig met de trein vanuit Boxtel, waar hij woonde, naar de wedstrijden toe ging. Uitstappen op het station Beukenlaan en dan nog een stukske lopen.
Mari vertelt dat hij een trouwe PSV supporter is, gek op voetbal en het echt heel mooi vindt dat we nu naar het PSV stadion gaan om met elkaar daar een echte wedstrijd te gaan bekijken. Samen vinden we het tijd worden dat PSV weer eens een wedstrijd gaat winnen. Mari zegt tijdens de busrit: ‘Ik herken niet veel meer in Eindhoven wat is er veel veranderd….”

Uitzicht op het veld

“De bus mogen we parkeren vlak langs het stadion op parkeerplaats Oost. We hebben een dubbele parkeerplek voor de Viventbus, wat geweldig goed geregeld allemaal!! Eenmaal uit de bus gaan we op zoek naar waar we moeten zijn…. Ingang 8 en dan met de lift naar de 4e etage business class waar we erg hartelijk worden ontvangen in de VIP box. 
 
We krijgen een mooie plek toebedeeld waar we de wedstrijd goed kunnen zien. Onder het genot van een lekker biertje, en de nodige doelpunten, genieten we volop met elkaar. Wat een prachtige plek hebben we toch, een mooi uitzicht op het veld. We zien PSV zelfs winnen met 3-0!!! Na de wedstrijd nog een drankje met elkaar in de VIP box en wat mooie foto’s maken. Even wachten tot de drukte bij het stadion een beetje minder wordt zodat we ons weer klaar kunnen maken voor de terugreis. Om 22.45 uur rijden we weer terug richting Berlicum, moe maar met een heel voldaan gevoel.
 
Via deze weg wil ik Richard Verhagen (Jumbo Geldrop) nogmaals heel erg bedanken hij heeft er voor gezorgd dat we een onvergetelijk mooie avond hebben mogen beleven samen met Jan & Mari bij PSV!!!​”

Volg ons op