Vivent Donkenhof bestaat 10 jaar!

Maandag 26 februari 2024

Woonzorgcentrum Vivent Donkenhof in Den Dungen bestaat dit jaar 10 jaar en dat gaan we samen vieren! Elke maand organiseren we een leuke activiteit voor onze bewoners, hun naasten, medewerkers, vrijwilligers en de inwoners van Den Dungen! Zo zetten we op zaterdag 13 april van 11.00-15.00 uur de deuren open voor een gezellige open dag. U bent van harte welkom om samen met ons deze prachtige mijlpaal te vieren!

Wat kunt u verwachten?

Open dag op zaterdag 13 april: Ontdek de warme sfeer en levendige activiteiten die Vivent Donkenhof te bieden heeft! Maak kennis met onze bewoners, medewerkers en vrijwilligers. Er is een springkussen, kinderen kunnen zich laten schminken en er is live-muziek van het Dungense duo ‘Niet te houwe’.
Ervaar zelf de unieke sfeer die ons woonzorgcentrum zo bijzonder maakt!

Over Vivent Donkenhof
Woonzorgcentrum Vivent Donkenhof, gelegen in het kloppende hart van Den Dungen, biedt een warm en vertrouwd thuis aan mensen met dementie in vier kleinschalige groepswoningen. Er is veel te doen voor de bewoners. De heerlijke belevingstuin, waarin ook kinderen van de kinderopvang spelen, stimuleert mensen op een natuurlijke manier tot beleven en bewegen. Het is niet alleen een thuis voor onze bewoners, maar ook een ontmoetingsplek voor inwoners van Den Dungen van alle leeftijden.

Vivent Donkenhof is voortgekomen uit het voormalige verzorgingshuis De Donk, dat ruim 10 jaar geleden volledig is herbouwd. Hoewel ons prachtige woonzorgcentrum misschien wat verscholen lijkt achter het gebouw van de Litserborg, is het een waar pareltje dat zorg en warmte biedt aan onze bewoners. In de afgelopen 10 jaar heeft Vivent Donkenhof een mooie ontwikkeling doorgemaakt. We hebben een sterke focus op het stimuleren van de eigen regie en zelfredzaamheid van onze bewoners, hier betrekken we zoveel mogelijk hun naasten bij. Samen met zorgprofessionals, familie en vrijwilligers dragen ze bij aan het huishouden en worden er talloze leuke activiteiten georganiseerd. Vivent Donkenhof is uitgegroeid tot een hechte gemeenschap, waar bewoners van verschillende groepswoningen elkaar steeds vaker opzoeken. Bovendien is er een steeds sterkere band ontstaan met ontmoetingscentrum de Litserborg.

Wij kijken er naar uit u te verwelkomen!
Kom en vier met ons mee! U bent van harte welkom. Locatie: de Litserborg, ruimte de Donk en bij mooi weer in de binnentuin, Litserstraat 4, 5275 BV Den Dungen. De toegang is gratis, en voor koffie, thee en lekkers vragen we slechts een kleine vergoeding.

Volg ons op