Samenwerking VPTZ ‘s-Hertogenbosch e.o.

Maandag 4 maart 2019

Bij het bieden van zorg aan mensen in hun laatste levensfase, werkt gespecialiseerd verpleegkundige Willia van Alebeek graag samen met de vrijwilligers organisatie VPTZ ‘s-Hertogenbosch e.o.

Hierover vertelt zij op hun website: www.vptzregiodenbosch.nl/voor-professionals/professionals-vertellen

Willia roept met regelmaat de hulp van VPTZ ’s-Hertogenbosch e.o. in. Zij vertelt dat de vrijwilligers van grote waarde zijn in haar werk. Ze kan via hen altijd een beroep doen op iemand die goed past in de situatie, of bij de cliënt. Niet alleen qua competenties, maar vooral ook qua persoonlijkheid.

Alle vrijwilligers van VPTZ ’s-Hertogenbosch e.o. zijn goed geschoold. Dat is fijn voor onze medewerkers, maar ook voor de mantelzorgers. VPTZ Nederland ook een Academie waar mensen scholing kunnen volgen. Zo zijn de vrijwilligers in alle gevallen goed voorbereid. Bij vragen weten de coördinatoren de zorgprofessionals bij Vivent snel te vinden. Kortom, een hele waardevolle samenwerking bij het bieden van de meest kwetsbare vorm van zorg.

Tuti Lewerissa

Communicatiemedewerker

Samen met mijn collega’s van de afdeling Communicatie werk ik eraan om Vivent zowel online als offline op de kaart te zetten. In het bijzonder ben ik verantwoordelijk voor het Employee advocacy project, waarbij ik de medewerkers van Vivent coach, motiveer en inspireer om via Social media zichzelf en hun werk in het spotlicht te zetten.

Volg ons op