fbpx

Nieuws en voorzorgsmaatregelen Coronavirus

Vivent volgt de richtlijnen van het RIVM in het belang van de gezondheid van onze cliënten en onze medewerkers. Lees hier het laatste nieuws en de voorzorgsmaatregelen die we nemen.

Lees meer

“Zijn geheugen ligt als een rommeltje op de grond”

Maandag 19 november 2018

Madeleine Kievits is geestelijk verzorger bij Vivent. Ze schrijft prachtige verhalen over haar werk met onze cliënten. Haar verhalen zijn te lezen op haar LinkedIn profiel, maar worden ook gepubliceerd in het webmagazine van Ignis. Via deze media bereikt ze een groot publiek.

Zo is haar artikel over veerkracht bij Niet Aangeboren Hersenletsel recentelijk opgepakt in België. Het Woonzorgcentrum Sint-Eligius te Zeveneken heeft het artikel gepubliceerd in hun “Eikenblad” dat tweemaandelijks wordt uitgebracht voor bewoners, familie, medewerkers en vrijwilligers.

Lieke van Raay

Senior Communicatieadviseur

Specialties: communicatiestrategie, communicatieplannen, communicatiebeleid, communicatieadvies, identiteit en imago, product- en merkcampagnes (online en offline), direct marketing, online marketing, social media, publiciteit, sponsoring, projectcommunicatie, persbeleid en redactionele artikelen

Volg ons op