Nieuws en maatregelen Coronavirus

Lees hier het laatste nieuws van Vivent over de voorzorgsmaatregelen en versoepelingen in verband met het coronavirus.

Lees meer

“Mantelzorgers verdienen de aandacht die ze zelf geven”

Donderdag 13 september 2018

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is dat er goede zorg/hulp aanwezig is, wanneer je zelf afhankelijk wordt van anderen door een ziekte en/of een beperking. Vaak is daarbij de helpende hand van een mantelzorger hard nodig, om jezelf staande te houden, of in de samenleving nog deel te kunnen nemen. Iemand die zijn tijd, zorg en aandacht, beschikbaar voor je maakt.

Nadat ik zelf in 2011 langdurig ziek werd, kreeg ik naast de vele medische behandelingen, professionele hulp vanuit zorginstellingen. Daarnaast was het voor mij fijn dat ik ook hulp kreeg van vertrouwde gezichten. Personen uit mijn naaste omgeving, die met veel liefde en geduld mij al die tijd hielpen rond de zorg en opvang van mijn kinderen en het huishouden. Zonder die mantelzorger was het anders voor mij niet mogelijk geweest om deze intensieve medische behandelingen te ondergaan en vol te houden. Uiteindelijk werd het mede door hun hulp mogelijk om zelfstandig weer te kunnen functioneren.

In 2014 ben ik vanuit deze persoonlijke ervaringen vrijwilligerswerkzaamheden gaan verrichten binnen een zorginstelling en het onderwijs. Daarnaast ben ik mijn bedrijf Feel Good Welness en Beauty op gaan richten en in de loop der jaren zijn er meerdere samenwerkingen ontstaan, waardoor het Feel Good Moment nog meer afgestemd wordt op uw wensen en mogelijkheden.

Kleinschalig, maar met aandacht voor die ander, in een ontspannende huiselijke sfeer een moment creëren waar je even heerlijk verwend wordt en tot rust komt. Want wát is dit belangrijk, ook voor die mantelzorger! In alle hectiek vaak, toch een moment even voor jezelf hebben, even weer de batterij kunnen opladen. Daarnaast het ook een stukje waardering voor de zorg/hulp krijgen die zij als mantelzorger bieden aan die ander. Vanzelfsprekend wil ik hier met mijn bedrijf een bijdrage aan leveren en wil ik graag die mantelzorgers eens een heerlijk passend Feel Good Moment als cadeau aanbieden. Belangrijk vind ik dat dit echt aansluit aan hun interesses en mogelijkheden.
En dat is binnen Feel Good Welness en Beauty allemaal mogelijk. Of het nu een beautybehandeling is, een workshop of heerlijk relaxen in een privéwellness, een Feel Good Moment voor 2 personen als prijs voor die Mantelzorger. In Nieuwkuijk of bij u thuis, alles is mogelijk. Tenslotte verdienen ze het, om ook zelf die persoonlijke warme aandacht te krijgen, die zij zo vaak aan die ander geven!

Christine Wimmer
Feel Good Welness en Beauty Nieuwkuijk
http://feelgoodwelnessenbeauty.nl

Volg ons op