6 februari 2024Gepubliceerd door: Vivent

Diny van der Vleuten wordt bestuurder bij Vivent

Per 1 maart 2024 wordt Diny van der Vleuten de medebestuurder van zorgorganisatie Vivent. Samen met de huidige bestuurder Pieter Hermsen vormt zij vanaf dat moment het dagelijkse bestuur. Vivent neemt hiermee afscheid van de structuur met 1 bestuurder en 2 zorgdirecteuren.

De wereld om ons heen verandert in een hoog tempo. Ook de wereld van de zorg voor ouderen en mensen die worden geconfronteerd met ziekte en chronische aandoeningen. De nieuwe structuur maakt Vivent horizontaler en zorgt voor meer verbinding tussen de verschillende onderdelen en tussen bestuur en de zorgpraktijk. Zo wordt Vivent toekomstbestendig.

Diny van der Vleuten brengt veel ervaring mee uit de zorgsector en werkt al sinds maart 2021 bij Vivent als zorgdirecteur. De Raad van Toezicht over Diny van der Vleuten: “We zijn heel blij dat Diny zich voor langere tijd als bestuurder aan Vivent wil verbinden. We verwachten dat de ingezette koers bij haar in goede handen is.” Pieter Hermsen, bestuurder: “We werken al lang samen, ik kijk ernaar uit de samenwerking voor te zetten en ben blij met deze versterking.”

Ervaring en activiteiten

Diny van der Vleuten (1980) startte haar carrière als HBO-verpleegkundige. Daaropvolgend deed ze ruime leidinggevende ervaring op, zowel in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking als in de VVT- sector (verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg/wijkverpleging). De afgelopen jaren was ze naast directeur bij Vivent ook toezichthouder in de zorg. Diny van der Vleuten is getrouwd en woont in Waalre. Ze kijkt ernaar uit om als bestuurder verder te bouwen aan een toekomstbestendig Vivent en met samenwerkingspartners de zorg voor morgen vorm te geven.