fbpx

Nieuws en voorzorgsmaatregelen Coronavirus

Vivent volgt de richtlijnen van het RIVM in het belang van de gezondheid van onze cliƫnten en onze medewerkers. Lees hier het laatste nieuws en de voorzorgsmaatregelen die we nemen.

Lees meer

Extra aandacht voor mantelzorgers bij Vivent en VGZ

Vrijdag 13 september 2019

Mantelzorgers vinden het vaak vanzelfsprekend wat ze doen, maar dat is het niet! Vivent kan de zorg voor haar cliënten niet alleen.
Naast onze zorgprofessionals zijn vrijwilligers, ketenpartners, leveranciers en zeker ook mantelzorgers heel belangrijk. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn/haar stukje zorg, zodat we allemaal het beste uit de dag halen!

Dag van de Mantelzorger
Van september tot half oktober kun jij mantelzorgers opgeven bij Vivent / VGZ. De mantelzorger moet wel in het werkgebied van Vivent wonen (gemeente ’s-Hertogenbosch, Vught, Heusden, Haaren, Meijerijstad, Boxtel en St-Michielsgestel). Deze mantelzorgers willen Vivent en VGZ extra aandacht bezorgen op de Dag van de Mantelzorger.

Waardering
Kortom fijn om hen even stil te laten staan bij wat ze voor een ander doen en betekenen. Kijk om aan te melden op de website www.dagvandemantelzorger.nl

Volg ons op