Nieuws en voorzorgsmaatregelen Coronavirus

Vivent volgt de richtlijnen van het RIVM in het belang van de gezondheid van onze cliënten en onze medewerkers. Lees hier het laatste nieuws en de voorzorgsmaatregelen die we nemen.

Lees meer

Mooie momenten #3

Bij Vivent halen we samen het beste uit de dag. Dat doen we dus niet alleen, maar samen met al onze collega’s, bewoners, cliënten, vrijwilligers én mantelzorgers. Dat levert Mooie Momenten op, die we graag delen. Dankzij déze Mooie Momenten haalden we samen het beste uit de dag.

Vlinders gedoneerd voor de vlindertuin

Bij Vivent Mariaoord genieten bewoners en bezoekers van de fladderende vlinders. Momenteel vliegen er ook vele blauwe morpho’s.
Dit, omdat er goed gedoneerd is door medewerkers en vrijwilligers van Vivent tijdens het afgelopen Viventfeest ( januari 2020). Voor elk gedoneerd muntje vliegt er een blauwe morpho in de vlindertuin. Er komen in het volgend seizoen ook nog heel wat morpho’s die gedoneerd zijn. Kom ook eens kijken. De vlindertuin is hopelijk nog een tijdje open. Dit hangt af van de vlinders en het weer.

Winnaar fotowedstrijd

Tijdens het Viventfeest in januari werd er een fotowedstrijd gehouden. Er is een selectie van foto’s gemaakt waar een winnaar uit gekozen is. Phil Duijzer, medewerker welzijn&dagbesteding bij Vivent, nam deel aan de wedstrijd met haar prachtige foto van een rups uit Vlindertuin Philodila bij Vivent Mariaoord. Zij won hiermee een ballonvaart voor twee personen. Op 7 september is Phil met haar zoon gaan ballonvaren. “Wij hebben er zeer van genoten.”

Volg ons op