Open dag Dagbesteding Zorgboerderij de Heesdonck Schijndel

Vrijdag 27 mei 2022

Zorgboerderij De Heesdonck in Schijndel biedt ouderen een zinvolle en aangename dagbesteding. Doel is om mensen in staat te stellen langer zelfstandig te blijven wonen. Vivent biedt met deze Zorgboerderij nieuwe mogelijkheden voor senioren, naast de andere reguliere dagactiviteiten in de regio ‘s-Hertogenbosch. Zorgboerderij De Heesdonck is een initiatief van Vivent en het echtpaar Van Heesch.

Dagbesteding

Mensen die van het buitenleven houden kunnen terecht bij de Dagbesteding in Zorgboerderij De Heesdonck in Schijndel. Cliënten kunnen deelnemen aan diverse activiteiten rondom de boerderij. Denk hierbij aan het werken in de (moes)tuin, verzorgen van dieren, groenten oogsten, schoonmaken en inmaken, maar ook knutselen en een spelletje spelen. Er is een jeu-de-boules-baan buiten en ook een mooie binnenruimte met daarin een jeu-de-boules-baan en een biljart.

Open Dag en 12,5 jarig bestaan

Dit voorjaar bestaat Zorgboerderij de Heesdonck 12,5 jaar. Het is ook alweer een aantal jaar geleden dat de zorgboerderij een open dag heeft gehouden. Redenen genoeg om de deuren open te zetten!
Op zondag 12 juni is daarom iedereen tussen 11.00 uur en 16.00 uur van harte welkom om kennis te maken met Vivent Dagbesteding Zorgboerderij De Heesdonck. Medewerkers en vrijwilligers van Vivent informeren bezoekers graag over de dagelijkse gang van zaken op de dagbesteding. Tijdens de open dag vinden er diverse activiteiten plaats:

  • Er draait een film van foto’s van de dagbesteding
  • Er is een demonstratie schaap scheren
  • Speel een potje jeu-de-boules
  • Bezoek de dierenweide
  • Bezoek onze kleine markt met verschillende kraampjes
  • Er wordt ook gezorgd voor gezellige muziek.

Zorgboerderij De Heesdonck bevindt zich aan de Boxtelseweg 10, 5481 VG, in Schijndel. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de dagbesteding via telefoonnummer: 06-52609841 of per e-mail: DagbestedingZorgboerderijSchijndel@vivent.nl.

 

Volg ons op