Nieuws en voorzorgsmaatregelen Coronavirus

Vivent volgt de richtlijnen van het RIVM in het belang van de gezondheid van onze cliƫnten en onze medewerkers. Lees hier het laatste nieuws en de voorzorgsmaatregelen die we nemen.

Lees meer

Tweede coronavaccinatie bewoners woonzorgcentra Vivent

Zaterdag 27 februari 2021

Vandaag hebben de bewoners van onze vijf woonzorgcentra de tweede vaccinatie tegen corona ontvangen.

Ilona van der Loos is gespecialiseerd verpleegkundige en voorzitter van de VVAR bij Vivent. Ze is trots op het team dat zo hard gewerkt heeft om de vaccinaties succesvol te laten verlopen: “Ik vind het knap dat we dit binnen Vivent zo goed georganiseerd hebben met elkaar. We hebben de eerste ronde goed geëvalueerd. Daar zijn leerpunten uitgekomen die we dit keer dus nog beter doen. Zo hoort het ook. Het was goed om te merken dat iedereen die betrokken was bij de vaccinaties zo opgelucht was dat we eindelijk iets konden gaan doen aan die corona. Er komt licht aan het einde van de tunnel die voor onze bewoners ontzettend lang en donker is geweest.”

Verpleegkundige Jos Kaldenhoven is blij dat hij zijn steentje kan bijdragen aan het vaccineren van de bewoners: “Je bent per slot van rekening toch bezig met een historisch moment, dat ervoor gaat zorgen dat we langzaam maar zeker weer terug gaan naar een samenleving waarvan mondmaskers en anderhalvemeterafstand geen spannend onderdeel meer uitmaken.”

Volg ons op