Nieuws en maatregelen Coronavirus

Lees hier het laatste nieuws van Vivent over de voorzorgsmaatregelen en versoepelingen in verband met het coronavirus.

Lees meer

Vivent Litserborg wordt Vivent Donkenhof per 1 januari 2020

Donderdag 19 december 2019

Vanaf 1 januari 2020 heet ons woonzorgcentrum in Den Dungen Vivent Donkenhof. Ook de Dagbesteding van Vivent in Den Dungen gaat deze naam dragen.

In het kader van het 5-jarig bestaan schreef Vivent afgelopen zomer een prijsvraag uit voor een nieuwe naam voor de kleinschalige woningen voor mensen met dementie in Den Dungen. Uit meer dan 100 inzendingen koos de jury uiteindelijk de nieuwe naam: Vivent Donkenhof.

Vivent Donkenhof bestaat uit vier kleinschalige woningen met elk zeven bewoners met dementie. Het woonzorgcentrum maakt deel uit van het kloppend hart van Den Dungen en Maaskantje. Vivent Donkenhof ligt aan de markt en naast de kerk. U woont dus midden in de wijk en neemt zoveel mogelijk deel aan de maatschappij.

De woningen grenzen aan ontmoetingscentrum Litserborg, een gastvrij en levendig centrum voor jong en oud, met of zonder beperkingen. Vivent Thuiszorg biedt zorg in de zelfstandige appartement in dit gebouw.

Vivent Dagbesteding Donkenhof biedt activiteiten aan waar u samen met anderen aan kunt deelnemen. Die houden u vitaal en in beweging. Bovendien kunt u leuke contacten opdoen.

Volg ons op