Werken bij Vivent

Vivent heeft een breed zorgaanbod. De uitdaging van onze brede dienstverlening is jou op het lijf geschreven. Want jij zoekt uitdaging in je werk en wilt je blijven ontwikkelen.

Ruimte voor jouw ambitie, groei en ontwikkeling

Je wilt het beste uit jouw dag halen en uit die van cliënten of bewoners. Bij Vivent bieden we jou de ruimte voor jouw ambities, ontwikkeling en groei. Je kunt bij ons alle kanten op, juist omdat we zo’n breed zorgaanbod hebben. Daarom kies jij voor Vivent. Dé zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving.

Werkgebied
Het werkgebied van Vivent strekt zich uit over meerdere gemeenten. Wij hebben vacatures in gemeente Boxtel, ‘s-Hertogenbosch, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Vught en Vlijmen. Daarnaast hebben we woonzorgcentra in Rosmalen, Den Bosch, Berlicum en Den Dungen. Bij ons werken bijna 1300 medewerkers en ruim 600 vrijwilligers. In alle fases van het ziekteproces bieden onze zorgprofessionals de juiste zorg en expertise. Dit doen we bij de cliënt thuis en in onze woonzorg- en (expertise) behandelcentra.

Samenwerken in een open cultuur

Vivent is een grote organisatie. Toch voelt dat niet zo. Want als medewerker bij Vivent heb je veel contact met je collega’s van allerlei disciplines. Er heerst een open cultuur waarin iedereen makkelijk benaderbaar en behulpzaam is. Artsen, ondersteunende diensten, verpleegkundigen, verzorgenden IG of huiskamermedewerker, één ding hebben ze allemaal gemeen: het doel om het beste uit de dag te halen, voor onszelf en voor onze cliënten en bewoners.

Jouw inbrengt telt

Ieder brengt zijn eigen kennis en expertise mee en dat waarderen we. Dat maakt werken bij Vivent bijzonder. Samenwerken zit in ons bloed, want het beste uit jouw dag halen dat doe je niet alleen. Dat doe je samen, met je manager, met je team en met collega’s van andere disciplines. Zo helpen we elkaar om de kwaliteit van zorg hoog te houden.

Onze expertises

Als professional kies jij voor Vivent vanwege ons brede zorgaanbod en de vele expertises die wij in huis hebben. Dit zie je terug in de wijk, onze woonzorgcentra en dagbestedingslocaties. Vivent is expert op het gebied van:

  • Revalidatie
  • Somatiek
  • Dementie
  • Niet Aangeboren Hersenletsel+ (NAH+)
  • Jonge Mensen met Dementie (JMD)
  • Wijkzorg, inclusief palliatieve zorg, longzorg en wondzorg

Dat is nog niet alles. Want naast deze expertises hebben we ook dagbestedingslocaties, een flexteam en een groot team van behandelaren, artsen, Mimakkers en een groot team van vrijwilligers. Daarnaast hebben we een groot aantal ondersteunende afdelingen.

Ben je na het lezen van deze informatie enthousiast geworden en wil je meer weten? Misschien zit er wel een interessante vacature voor jou bij.