Nieuws en maatregelen Coronavirus

Lees hier het laatste nieuws van Vivent over de voorzorgsmaatregelen en versoepelingen in verband met het coronavirus.

Lees meer

Mooie momenten 4 en 5 mei

Bij Vivent halen we samen het beste uit de dag. Dat doen we dus niet alleen, maar samen met al onze collega’s, bewoners, cliënten, vrijwilligers én mantelzorgers. Dat levert Mooie Momenten op, die we graag delen. Dankzij déze Mooie Momenten haalden we samen het beste uit de dag.

Feestelijke placemats

Revalidatieafdeling Heeseind in Vivent Mariaoord wisselt vaak de placemats die de bewoners bij het eten krijgen. Zo was er ook voor 4 & 5 mei een feestelijke placemat met een passend thema. Een van onze bewoners: “Wat leuk dat hier aandacht voor is!” Er werd zelfs gevraagd of er nog extra placemats waren voor de kleinkinderen. Op deze manier hebben we op een leuke manier aandacht voor 4 & 5 mei.

Taptoe Vivent Hof van Hintham

Op 4 mei kwam Lenneke Mommersteeg de Taptoe voor alle woningen op Vivent Hof van Hintham op trompet spelen.

Zo konden de bewoners en zorgmedewerkers even samen een momentje stilstaan bij de Nationale dodenherdenking.

Het klonk prachtig en was heel bijzonder om dit met elkaar te delen.

Vivent brandt een kaars

Op 4 mei staat iedereen op zijn of haar eigen manier stil bij de nationale dodenherdenking. Vivent herdenkt en brandt een kaars voor wie er niet meer zijn en voor wie hen missen.

Bekijk de video.

Feest in Vivent Hof van Hintham!

Bevrijdingsdag was een bijzonder feestelijke dag in Vivent Hof van Hintham.

In de Ontmoeting werd een playbackshow aangeboden door team Welzijn. Er waren verschillende artiesten ingevlogen: van de Zangeres Zonder Naam, Elvis tot Édith Piaf.

“Dit moeten jullie vaker doen” hoorden we iemand zeggen. Iedereen genoot enorm en er werd gezongen en zelfs op het podium meegedanst.

Volg ons op