Nieuws en maatregelen Coronavirus

Lees hier het laatste nieuws van Vivent over de voorzorgsmaatregelen en versoepelingen in verband met het coronavirus.

Lees meer

Pieter Hermsen nieuwe bestuurder Vivent per 1 oktober 2020

Donderdag 1 oktober 2020

Op 1 oktober 2020 is de heer Pieter Hermsen gestart als bestuurder van zorgorganisatie Vivent. Hij volgt daarmee Peter Hoppener op, die als interim bestuurder voor ruim een jaar verbonden is geweest aan Vivent. 

Pieter Hermsen brengt veel bestuurlijke ervaring mee. De Raad van Toezicht heeft het volle vertrouwen in de heer Hermsen en verwacht met hem de ingezette veranderingen verder te kunnen doorzetten.

Ervaring en activiteiten

Pieter Hermsen (1960) beschikt over ruime bestuurlijke ervaring in de langdurige zorg, zowel in de VVT-sector (Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg) als in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Voor zijn start bij Vivent was hij bestuurder van Stichting Severinus in Veldhoven. Naast zijn werkzaamheden als bestuurder is de heer Hermsen lid van de Raad van Toezicht van een VVT-organisatie in de Westelijke Mijnstreek en als docent Strategisch HRM actief bij opleidingsinstituut ICM.

Vooruitzicht

De heer Hermsen is getrouwd, heeft drie kinderen en woont in Nijmegen. Hij is met veel plezier begonnen bij Vivent: “Ik kijk ernaar uit om samen met zoveel betrokken en deskundige collega’s te werken aan de beste zorg en aan een gezonde organisatie.”

Volg ons op