Vivent wijkverpleging en woonzorgcentra beide in Top 10 Zorgkaart Nederland!

Dinsdag 6 december 2022

Elk jaar maakt Zorgkaart Nederland de Top 2022 bekend met daarin de 10 best gewaardeerde zorgorganisaties in vijf verschillende sectoren. Dit jaar zit Vivent zowel in de Top 10 voor wijkverpleging als voor verpleeghuizen!

Best gewaardeerd

Zorgkaart Nederland is het grootste onafhankelijke ervaringsplatform in de zorg. De Zorgkaart Nederland Top 2022 laat een top 10 zien van best gewaardeerde instellingen per zorgsector. Aan de hand van de waarderingen die zijn geplaatst tussen 1 januari en 1 november 2022 is er per sector een top 10 uitgekristalliseerd. Vivent zit, met een 8,9 voor de woonzorgcentra en een 9,3 voor de wijkverpleging, dus in twee sectoren in de Top 10!

Trots

Bestuurder Pieter Hermsen: “Wat een fantastisch bericht, twee keer in de top 10 van Zorgkaart Nederland. Voor de woonzorgcentra én voor de wijkverpleging. Twee keer dus behoren we tot de 10 best gewaardeerde zorgorganisaties. En dat terwijl er bijna 1000 organisaties zijn die wijkverpleging bieden en 2353 verpleeg- en verzorgingshuizen. Ik kan niet zeggen hoe trots ik ben op onze verzorgenden, verpleegkundigen, thuisondersteuners, vrijwilligers en iedereen die ondersteunt als collega van Vivent. Van harte gefeliciteerd en laten we er samen van genieten!”

Diny van der Vleuten, directeur extramurale zorg: “‘Een hele mooie en terechte waardering voor al het liefdevolle werk dat ik zelf ook zie en ervaar op de afdelingen en in de wijkverpleging. Ik ben heel trots op deze waardering en ik wil alle collega’s en vrijwilligers bedanken voor alle inzet waardoor we dit prachtige resultaat bereikt hebben!”

 

Bekijk de bekendmaking:

Lees meer over de cijfers:

 

Volg ons op