Raad van Bestuur

Stichting Vivent wordt bestuurd door een Raad van Bestuur die sinds 1 maart 2024 uit 2 leden bestaat. De tweehoofdige Raad van Bestuur van Vivent heeft als hoofdtaak het verbeteren en borgen van de kwaliteit van zorg, arbeid en organisatie.

Ervaring en activiteiten

Pieter Hermsen beschikt over ruime bestuurlijke ervaring in de langdurige zorg, zowel in de VVT-sector (Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg) als in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Voor zijn start bij Vivent was hij bestuurder van Stichting Severinus in Veldhoven. Naast zijn werkzaamheden als bestuurder is de heer Hermsen lid van de Raad van Toezicht van een VVT-organisatie in de Westelijke Mijnstreek en als docent Strategisch HRM actief bij opleidingsinstituut ICM. De heer Hermsen is getrouwd, heeft drie kinderen en woont in Nijmegen.

Diny van der Vleuten brengt veel ervaring mee uit de zorgsector en werkt al sinds maart 2021 bij Vivent als zorgdirecteur. Ze startte haar carrière als HBO-verpleegkundige. Daaropvolgend deed ze ruime leidinggevende ervaring op, zowel in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking als in de VVT- sector (verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg/wijkverpleging). De afgelopen jaren was ze naast directeur bij Vivent ook toezichthouder in de zorg. Diny van der Vleuten is getrouwd en woont in Waalre.